Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Proszę o uzupełnienie ankiet

Server marzeń  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki server

• Survival
      8
    • Hardcore
      17
  2. 2. Jeżeli hardcore na ile ban

• 2dni
      15
    • 3dni
      5
    • 5dni
      5
  3. 3. Sposób chodzenia na spawn

• Normalnie na kordy
      13
    • Różdżka
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, gdybym ja grał na hardcore, to wolałbym bana max. 10 godzin, ale to tylko moja wypowiedź :)

Myślę, więc jestem.

6Omf1vs.jpg

Opublikowano

@xSathel można i rozpatrzyć taka opcje ale ona może spotkać sie ze sprzeciwem

Możecie pisać co chcecie zobaczyc na takim serverze chcemy stworzyć server który nie upadnie po kilku dniach tylko stworzyc cos trwałego wszystkie opcje rozpatrzymy

Opublikowano

To mam lepszy pomysł na kompromis, dodać jakieś 'przedmioty' np z kamienia które dają bana tylko na 10h a nie na 2 dni

Jeżeli mam np barwnik nazwany "Ban 10 godzin" to jak zginę mam go tylko na 10h a jak nie mam to dostaję go na 2dni

TEMAT

Opublikowano

A ja mam pomysł ale nie wiem czy się wam spodoba

Na serwerze będą skrzynie które się otwiera kluczami ale o tym innym razem z tej skrzyni można dropnac mapę dzięki której kiedy na nią klikniemy nie dostajemy bana (ten item można też kupić is) ale to może być kompromis :) jestem otwarty tez na inne propozycje piszcie ;)

Opublikowano

Normalne :p i jeszcze jak można, dodaj sojusze nie gildie, czyli sojusz że gracze w sojuszu się nie mogą bić, bez żadnych regionów cuboidów itp :P

TEMAT

Opublikowano

Nie podoba mi się ani jedna ani druga propozycja, jednak skłaniam się do serwera hardcore. Jednak jeżeli już zabierzesz się za serwer hardcore to zrób go porządnie, bo już widziałem kilka serwerów tego typu jednak bez banów za śmierć co jest na prawdę słabe.

Opublikowano

@Julez nasz serwis będzie w 100% dopracowany tak naprawdę będzie to reaktywacja naszego servera z przed 1 roku (livehard) wiec mamy juz pojęcie jak zrobić server na poziomie
Piszcie swoje propozycje ^^

Opublikowano

ref

Możecie mi również pisać na temat teleportu do gildi czy normalnie /gildia czy może różdżka

Piszcie mi swoje również co chcecie zobaczyć na takim serwerze jestem otwarty an wszystkie propozycje

Chcemy zrobić coś dobrego czego jeszcze nie ma w Polsce 

PS:Jeżeli jesteś Youtuberem możesz odezwać się na PW :)

Opublikowano

Ja bym chciał serwer na którym by był ban na 12h i bez ochrony skrzynek a drop taki średni ;) ty tyle z mojej strony

>>  Nie wiem co napisać :<  <<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...