Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]♦ FrozeenDesign - Usługi graficzne - Grafika na każdą kieszeń ♦

frozeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|R

|E

|K

|L

|A

|M

|A

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

IXLcQct.png

Witam, mam na imię Jacek i od dłuższego czasu interesuję się grafikom komputerową. Właśnie postanowiłem zacząć z nią przygodę i rozwijać się coraz bardziej w tym kierunku. Interesuję się także motocyklami i mam w planach kupno jednego z moich wymarzonych, w tym celu chciałbym zaprezentować tutaj moją ofertę, tak aby móc połączyć obie moje pasje w jedną całość!

AegmcMq.png

ixXozJk.pngGrafikę pod zapowiedzi i prezentacje serwerów

ixXozJk.pngLayout'y stron WWW

ixXozJk.pngRóżniste Tła/Banery/Sygnatury

ixXozJk.pngAvatary

ixXozJk.pngLoga/Typografie

ixXozJk.pngPlakaty/Ulotki/Wizytówki

S2uKbFx.png

Moje portfolio niestety jest bardzo ubogie, gdyż nie dostawałem jeszcze wielu zleceń i nie do końca mam co wam zaprezentować. Wiem, że portfolio jest bardzo ważne, ponieważ to branie w ciemno, ale może ktoś zaryzykuje i myślę, że go nie zawiodę! Przechodząc już do rzeczy, posiadam 2 prace, które robiłem na zlecenie (w tym grafika prezentacji serwera Metin2 oraz avatar "NoSkill") i jedna praca wykonana dla mojej "drużyny" a postaci avatara "GetRekt".

Logo + Grafika prezentacji serwera Metin2.

G39wFGl.png

CveltfR.png

2Yh947V.png

!!! Nowo Dodane !!!

y5HT7FB.png

0zkqrZu.png

ixXozJk.pngGadu-Gadu: 10283955

ixXozJk.pngPoprzez FanPage na FB: https://www.facebook.com/FrozeenDesign

ixXozJk.pngE-mail: [email protected]

ixXozJk.pngWiadomość prywatna na MPCFroum

ycCH25q.png

Prace staram się wykonywać jak najszybciej i jak najbardziej starannie. Nigdy się nie poddaje i dążę do osiągnięcia wyznaczonego celu. Jeżeli jesteś zainteresowany moją ofertą, zapraszam do skontaktowania się ze mną za pomocą jednego z wyżej wymienionych sposobów! Mam nadzieje, że nasza współpraca będzie bezkonfliktowa i uda nam dojść do porozumienia tak aby obie ze stron były zadowolone.

VnHhK3Z.png

IXLcQct.png

Opublikowano

Miło słyszeć dobre sława od "konkurencyjnego" grafika ^^ Choć w sumie ja nie jestem dla was raczej żadną konkurencją, ponieważ moje prace jeszcze nie są na najwyższym poziomie, ale staram się jak najbardziej, aby stanąć na wysokości zadania!

Prawda, mało tych prac, bo niestety na chwilę obecną więcej ich nie posiadam. W krotce powinny się pojawić kolejne, które wrzucę do prezentacji :D

Hahah ^^ Z tym teamem to jakoś tak wyszło... Pewnie dużo osób miało/ma taki pomysł. W szkole mieliśmy turniej w LoL'a i z kumplami postanowiliśmy, że tak się nazwiemy i tak już zostało ;>

IXLcQct.png

Opublikowano

Polecam.Robi bardzo dobre grafiki.Może nie robi grafik jak ci zaawansowani graficy ale za to próbuje i cały czas się uczy.Jak to się mawia "Człowiek uczy się na błędach''

Jeszcze raz polecam.Ja jestem  zadowolony z grafik które dla mnie wykonał.

juto50.jpg

Opublikowano

Jak pisałem w moim ogłoszeniu, dopiero zaczynam moją przygodę z grafiką i ciągle się uczę. Wiem, że moje grafiki nie są jakieś mega profesjonalne, ale dążę do uzyskania jak najlepszego efektu.

Co do layout'ów, to nie miałem jeszcze na to zleceń i nie zbyt mam co zaprezentować. Posiadam tylko taki lay, który na szybko zrobiłem koledze, do szkoły na projekt z Witryn.

TiOszOq.png

IXLcQct.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...