Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sobie z tym poradzić?

oundBeretiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przez tydzień nie mogłem grać w cs, wcześniej leciałem jak burza, wygrywałęm mecz za meczem, teraz po przerwie gram jak drewno totalne drewno ! nie wiem jak sobie z tym poradzić... mam 37win i kałacha, może pooglądać jakieś mecze ?

Opublikowano

Codziennie graj po 1-2h aim lub dm. I tak na zmianę aż nie będziesz w stanie znów strzelać głowy :) Lub nwm kup nowe konto i zacznij na nowo od silverów potem wróć na kałacha jak wróci ci pewność siebie :P Jednak lepszą opcją wydaje mi się gra aim i dm na zmianę ;)

86226145013474567463.png

Opublikowano

Codziennie graj po 1-2h aim lub dm. I tak na zmianę aż nie będziesz w stanie znów strzelać głowy :) Lub nwm kup nowe konto i zacznij na nowo od silverów potem wróć na kałacha jak wróci ci pewność siebie :P Jednak lepszą opcją wydaje mi się gra aim i dm na zmianę ;)

Z tą pewnościa siebie coś jest, wcześniej wiedziałem, że gram nie najgorzej i zawsze 1-2 w tabeli byłem, teraz taki niepewny jestem...

Opublikowano

Osobiście często gram Areny 1vs1, bardzo lubię ten tryb bo można ćwiczyć aima. Do tego jakieś DM'y np. Only HS bez full auto, czyli zabić możesz tylko strzałem w głowę pestkując. Nie widzę sensu, żeby kupować nowe konto i grać na silverach bo wtedy twój skill tylko spadnie.

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...