Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Film z budowy spawn'u! [#1]

Gość Lord Tytan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­
Witam.
Pokaże wam kilkanaście filmów z budowy spawnu na serwer sky-block B)
I polecam oglądać w 1080p60

Opublikowano

Budowla ciekawa. Dodałbym coś większego, kamień. ;)

Pod tytuł piosenki  B)

Opublikowano

Ten domek na górze według mnie ma zbyt jednolitą barwę. Proponowałbym zmienić kolor tej gliny lub materiał, z którego został wykonany. Reszta spawnu bardzo mi się podoba.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawa budowla. Dodałbym tam jeszcze oczywiście gotowy generator stone. To z mojej strony.

>>  Nie wiem co napisać :<  <<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dobre szejdery... dobra muzyka... dobre prowadzenie kamery...

ale spawn na OBECNA chwila beznajdziejny... nie dam więcej niż 3/10

z powodu że jest mały i nie ma czego oceniać...

jednak duży + za czystość projektu oraz za styl budowli...

Opublikowano

Skromny ten spawn, nic na nim prawie nie ma :P Jak się rozbudujesz z nim to wtedy się zaprezentuj. No i może z lepszym poruszaniem się z kamerą :D

Opublikowano

Z tego co widzę to raczej jeszcze coś będziesz budował nie? Bo jak to ma być gotowy spawn to całe 2/10. Mały, skromny, przejrzysty, ale no brakuje mu tego czegoś.
Dach w budowli popraw, dodaj troche niesymetryczne kształty, troche więcej desek (było chyba up :D) Dodaj jakieś fajne mini budowle, np jakieś totemy czy rzeźby :D

Ale trzymam kciuki za takich jak ty! Przynajmniej coś próbujecie, a nie tylko "Zbudój mi spałn na serv we stylu z drełna i kamjenia! Dam ci range vjp na tydzieć!"

Lat: 16
Nick: Imzymiere

Zbuduje spawn na twój serwer or something xDpisz pw

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Masz Mirillis Action który jest świetnym programem do nagrywania i nagrywasz Minecraft w okienku. Gdzie tu jest logika? Tylko psujesz "efekt"

Co do spawnu, strasznie mały i prosty. Jeden domeczek i dolna część spawnu i tyle. Szkoda że tak mało to rozbudowałeś.

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...