Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bf4 za 10zł.

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie sądzę, że za 10 zł oferty były by dobre. Mogą to być zwyczajni oszuści. Gra jest teraz na wyprzedaży na Origin za prawie 30 zł.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Zacznimi od tego ża na Allegro nie masz pewność w 100% czy dostaniesz produkt,bo każdy może wystawić do sprzedaży,lepiej kup na Orgin lub Fabryka kluczy i itp.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak pisał to ktoś wyżej, po prostu dostajesz konto i grasz. Nie masz możliwości na zmiany e-maili, hasła itd. Jeśli dużo ludzi to kupuje to raczej nie ma ryzyka, że trafisz na oszusta.­

1357577137-U262310.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja kiedyś kupiłem konto Origin z grą BF:BC 2 i dodatkowo miałem kilka części need for speed'a. Nie wiem jak oni zdobywają te konta, ale raczej w jakiś sposób kradną i zmieniają dane. Kto wie. Możesz kupić, ale nie nalegam. Co prawda dostaniesz login i hasło, ale co będzie z tym kontem później to nikt nie wie.

banneranim.gif

Opublikowano

Ja już się przekonałam, że to są oszuści :), zrobią jedną osobę na 10 zł to myślisz, że ktoś będzie go za tą dyszkę ścigał ? Wątpię :). Zrobi tak w ciula 10 osób i 100 zł już ma. Powiem ci, że spotkałam się nie raz z takimi Agentami i nie warto im ufać, z drugiej strony zobacz na opinie i jego oceny na Allegro, jeżeli masz dobre to możesz zaryzykować na te 10 zł . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...