Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasna beatmapa - ocena

Gość Minorsonek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Robie wlasna beatmape i juz prawie koncze jeden poziom trudnosci ale potrzebuje jakies innej osoby ktora by sprawdzila czy tak jak jest teraz jest dobrze. Jesli tak to napiszcie to ja dokoncze wedlug tego co mam teraz i zaczne robic inne poziomy trudnosci. Ewentualnie jesli jest zle to poprawie.

Tu link do beatmapy : https://osu.ppy.sh/s/300785

Opublikowano

Nom, całkiem od nowa, bo jest zupełnie nie pod takt. Mapę powinno klikać się nie patrząc na Approachcircle, tylko słuchając muzyki. A u Ciebie jest na odwrót. Ale nie martw się, zrobienie dobrej beatmapy nie jest takie łatwe. Ja też nie umiem :D

Opublikowano

Ja bym radził najpierw nauczyć się grać, a poten dopiero zabierać się za mapowanie. Jak już będziesz bardziej doświadczony, będziesz wiedział mniej więcej jak powinna wyglądać mapa, co mniej więcej umieścić w danej chwili

image1.png?uid=3801346&m=3

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mapy z 2007-2008 roku przy tym lepiej wypadają :D. Pooglądaj i poczytaj różne poradniki dotyczące tworzenia map.

Opublikowano

Jak dla mnie słaba :/ Zbyt dużo przerw i ogólnie dziwne położenie kółek. Pograj więcej map i zobacz jak powinna taka mapa wyglądać. Spróbuj zacząć od poziomu normal. Jak dla mnie ten poziom najlepiej zmapować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...