Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usługi o tematyce metin2 za darmo Zostanę TGM/GM/Lub Administrator Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Dawid

Coś o sobie: Jestem osobą skorą do pomocy, w miarę swych możliwości, sumiennie przyjmującą do siebie różnego typu uwagi oraz wyciągającą z nich konsekwecje. Dbam o należyty porządek w każdej postaci, zaczynając od pokoju do chociażby EQ w grze. ;)

Od strony nauki; jestem na drugim roku technikum ekonomistycznym, planuję po jego ukończeniu zrobić studia, co do kierunku muszę jeszcze dobrze to przemyśleć. Poza tym od 2 lat gram w klubach piłkarskich w szeregach juniorów starszych, a w wolnym czasie staram się zadbać o sprawy priorytetowe: tut. ogół.życie, a następnie gry, etc. ;) Dodatkowo lubię opisywać gry wideo godne uwagi.

Ilość wolnego czasu:  W tygodniu 7-8 godzin, w weekendy do 12-14 godzin.

Doświadczenie: Miałem GM'a i administratora forum na trzech serwerach  o tematyce Metin2, także obowiązki moderatora, GM'a i umiejętności moderacji nie są mi obce.

Jaki powinien być administrator/GM forum/Gry i czy posiadasz owe cechy?: Moderator oraz GM forum/Gry powienien być osobą godną oraz zaufaną, której można powierzyć jakiekolwiek zadania. Jak najbardziej posiadam takie cechy.

Dlaczego akurat powinniśmy wybrać Ciebie?: Jak wyżej wspomniałem, moje doświadczenie, co do pełnienia funkcji moderatora forum nie jest zbyt "obfite", aczkolwiek ze względu na swój wolny czas składam to podanie, w celu "zrobienia czegoś" dla Metin2. Jestem związany z tą grą jakieś 7/8 lat., zostałem przez jego jakość mile zaskoczony i uważam, że zasługuje on na rozreklamowanie oraz sumienne przykładanie się do pracy nad nim. Z chęcią zajmę się stroną reklamy na innych forach etc. Dodam, że za pełnienie tej funkcji nie wymagam jakiejkolwiek nagrody, gdyż jak już wcześniej wspominałem, chciałbym pełnić tę funkcję dla samego serwera, dla graczy, a nie dla siebie i korzyści.

Kontakt GG: 41423982

Dodatkowo od siebie oferuję teamspek'a z licencją hosting provider 1024 sloty. Ale na ten temat dogadamy sie na Gadu-Gadu.

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Pozdrawiam !

obraz.png

Opublikowano

Uługi?

Literówki;

Błędy w podaniu;

Zlewa się;

Nie polecam.

Opublikowano

Uługi?

Literówki;

Błędy w podaniu;

Zlewa się;

Nie polecam.

Dlaczego ? Bo oferujesz to samo i Ci konkurencje robi?

Pffff

A Ja polecam xD

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Dlaczego ? Bo oferujesz to samo i Ci konkurencje robi?

Pffff

A Ja polecam xD

Gdybyś nauczył się sumiennie czytać, to byś zauważył, iż znalazłam posadę 10 dni temu.

#Bez_odbioru

@down

Nic się nie stało, to nie moja sprawa tylko mówię co zauważyłam. ;)

Opublikowano

Przepraszam za literówkę, ale pisałem na szybko no i tak to wyszło. :D Już nie mogłem poprawić. :)

obraz.png

Opublikowano

Gdybyś nauczył się sumiennie czytać, to byś zauważył, iż znalazłam posadę 10 dni temu.

#Bez_odbioru

@down

Widać nie mam tyle czasu co Ty żeby czytać post za postem.

Nie znam tego Pana ale dałbym mu szanse :)

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Uługi?

Literówki;

Błędy w podaniu;

Zlewa się;

Nie polecam.

@KarciaElite

Znów piszesz pierdoly nie polecasz kogos który zglasza sie na posade TGM bo zrobil kilka drobnych błędów on nie zglasza sie na poloniste lecz na TGM każdemu zdarza sie popelnic kilka błędów a Ty go nie polecasz zalosne podejscie do calego tematu dlatego prosze nie wypowiadaj sie w tematach jak nie masz nic konkretnego do powiwdzenia.

Ja polecam ze wzgledu na ladnie opsane doswiadczenie jak i ambitne podejscie do aplikacji na posadę.

Opublikowano

#Bez_odbioru

@down

Powodzenia życzę serwerowi z Tobą w załodze. Już mi widzę te tłumy.

Odnośnie tematu, mogę polecić. Ogłoszenie mistrzowsko napisane nie jest ale też nie najgorzej.

Powodzenia.

­

01156920831638570790.png­

Opublikowano

­Tak jako potencjalny klient, chciałbym wiedzieć co oferujesz jako ten - Administrator Forum.

Rozumiem na moderatora zbytnio umiejętności nie trzeba mieć, ale na admina wypadałoby coś tam ogarniać :D

Opublikowano

Powodzenia życzę serwerowi z Tobą w załodze. Już mi widzę te tłumy.

Odnośnie tematu, mogę polecić. Ogłoszenie mistrzowsko napisane nie jest ale też nie najgorzej.

Powodzenia.

­

Obecnie 130 online.

@KarciaElite

Znów piszesz pierdoly nie polecasz kogos który zglasza sie na posade TGM bo zrobil kilka drobnych błędów on nie zglasza sie na poloniste lecz na TGM każdemu zdarza sie popelnic kilka błędów a Ty go nie polecasz zalosne podejscie do calego tematu dlatego prosze nie wypowiadaj sie w tematach jak nie masz nic konkretnego do powiwdzenia.

Ja polecam ze wzgledu na ladnie opsane doswiadczenie jak i ambitne podejscie do aplikacji na posadę.

Sami poloniści.

Podanie mi się nie podoba, to nie polecam.

Moja opinia koniec.

Opublikowano

To że umiem w jakimś stopniu napisać podanie na temat konktretnie i mam kilka osób polecająchych to od razu ja daje sobie sam dobre opinie? Żenada.. 

obraz.png

Opublikowano

­

­Tak jako potencjalny klient, chciałbym wiedzieć co oferujesz jako ten - Administrator Forum.

Rozumiem na moderatora zbytnio umiejętności nie trzeba mieć, ale na admina wypadałoby coś tam ogarniać :D

Ponawiam pytanie.

Co masz do zaoferowania jako Administrator Forum, skoro Twoje umiejętności jako moderator nie są "obfite".

Opublikowano

Odezwałem się do Ciebie na gg.. Jako administrator forum oferuję ład i porządek, skupianie się nad forum etc..

obraz.png

Opublikowano

­

Odezwałem się do Ciebie na gg.. Jako administrator forum oferuję ład i porządek, skupianie się nad forum etc..

Czyli nic, dzięki za odpowiedź.

///

Oferta wygląda jak podanie na moderatora według marnego wzoru z internetu.

Mi się nie podoba.

Opublikowano

Nie uważasz, że pisząc ofertę na 3 stanowiska gdzie 2 dotyczą gry a jedno dotyczy forum nie powinno się napisać osobno?

Czytając informacje podane przez Ciebie oraz wyciągając wniosku z komentarzy mogę Ci jedynie życzyć powodzenia, lecz mimo wszystko nie przekonuje mnie to więc moja decyzja jest taka iż nie polecam Ciebie jako Administratora Forum, a co do pozostałych (GM/TGM) jestem neutralny.­

Opublikowano

#Bez_odbioru

@down

Znalazłaś ? Ktoś musiał być bardzo naiwny. Po krótkiej rozmowie z Tobą odechciało mi się Ciebie w teamie. Przykład dlaczego : Napisałem Ci, że dam Ci znać jak pogadam z kolegą, a ty w tym czasie zdążyłaś mi 5x napisać "i jak bo mam inne oferty" :) Poza tym kręcisz coś z tym mikrofonem i niezbyt cieszysz się sympatią ludzi trochę ogarniającą tematykę Metin2.

Podanie raczej schludne, bez bajkopisarstwa. Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...