Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kary czasowe

Dk.

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Siema, czy jak mam karę na 7dni to musi minąć jakiś czas, że jak znów się nie połączę jakimś cudem z meczem to będę miał karę czasową 30min zamiast 7dni?
Nazbierało mi się przez strasznie kochanego dostawce internetu, z tego miejsca pozdrawiam syfiasty Cyfrowy Polsat. Po prostu, często się nie mogę połączyć z meczem z winy valve. Raz mi się mapa ładuje szybko, a raz czekam wiekami i jestem pewny, że teraz nie jest to spowodowane moim łączem.
I tu ponawiam pytanie jak mam kary na 7dni to po jakimś czasie spadną one i znów będę leciał od 30min w górę czy już dożywotnio będę dostawał 7dni+?

Opublikowano

Nie dożywotnio, po jakimś czasie się zresetuje. ;-)

Mam CP jak czasami Vectra zawodzi i spisuje się dobrze. Nigdy mi nie rozłączyło.

hiFG4ZA.png

Budowniczy
Opublikowano

CP? A ja właśnie nie wiem o co chodzi, wczoraj ładnie pięknie w 30sekund się wszystko ładowało, a dzisiaj chce sobie zagrać szybko przed dworem, a tu łup czekałem z 5minut i stanęło na "inicjowanie świata", aż w końcu, że nie udało mi się połączyć. żenada

Budowniczy
Opublikowano

Router mam, a do nadajnika może z 1.5m przez ścianę :D
CP totalne dno, jeszcze często pada im serwer DNS wręcz codziennie. Dobrze, że w miarę ogarnąłem to już po 22 lekko wyłącza neta to odczekałem 10minut aż padł i zagrałem, jakby w czasie turniejówki to wrr... Ile można te bany łapać przez to że im to pada. 
A o tej "Vectra" pierwsze słysze :D

Opublikowano

ja na nowym koncie dostalem 4 razy kicka bo trafilem na afrykanski serwer i moi przyjaciele z afryki stwierdzili ze nie jestem im na 500 pingu potrzebny wiec dostalem kicka i pierwszy ban jaki otrzymalem na tym koncie to ban na 7 dni :) 

8kHod.png

Budowniczy
Opublikowano

Moje bany zaczynaly się od 30minut teraz jest to 7dni i jest to lekką przesadą według mnie, a tym bardziej jak wina często leży po stronie Valve, ale no oni nawet nie odpisują by wyjaśnić sprawę. Napisałem na początku marca wiadomość nie dostałem odpowiedzi do dziś. Chodziło o to, że podczas turniejówki rozłączyło mi grę "serwer DNS' kochany CP te sprawy. Wziąłem modem i włożyłem mu kartę z play, to wróciłem po max 1/2min. Wróciłem do gry jeszcze udało się wygrać czy tam zremisować. A po meczu " Kara turniejowa na 7dni nie udało się dołączyć do meczu" Nawet nie raczyli odpisać. :) Wróciłem do gry, udało się jeszcze przywrócić na nogi całą grę, a i tak dostajesz karę bo dołączyłeś? Bezsens kc valve za nieodpisywanie na żadnego maila.

Opublikowano

To nie ich wina, dostałeś bana podczas łączenia się z serwerem, ale zanim się połączyłeś i serwer Cię zobaczył, to Twoja wina, że się spóźniłeś.

hiFG4ZA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...