Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki typ serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz jest mało dobrych i ciekawych trybów SkyBlock. Polecam Ci stworzyć ten tryb, ponieważ jest ich teraz bardzo mało i mają duże zainteresowanie.

Trybów Survival + Gildie, itp nie polecam już tworzyć, ponieważ są już znudzone dla graczy i jest ich bardzo dużo.  

Opublikowano

A ja bym się nie zgodził z @1361622928-U485574.pngsk8erace1 . Teraz gracze wolą RPG moim zdaniem, ale są braki w porządnych serwerach z tym trybem. A skoro zakładasz taki temat, to podejrzewam, że umiesz zrobić taki serwer. 

Opublikowano

A ja bym się nie zgodził z @1361622928-U485574.pngsk8erace1 . Teraz gracze wolą RPG moim zdaniem, ale są braki w porządnych serwerach z tym trybem. A skoro zakładasz taki temat, to podejrzewam, że umiesz zrobić taki serwer. 

Rozwiń trochę myśl na temat takiego RPG, czego Twoim zdaniem tam brakuje, co Twoim zdaniem tam pasuje a co nie, a ludzie często to dodają.

2lw7hol.png

Νεχ ποσσυμ τεχυμ ωιωερε, νεχ σινε τε. 

Opublikowano

Rozwiń trochę myśl na temat takiego RPG, czego Twoim zdaniem tam brakuje, co Twoim zdaniem tam pasuje a co nie, a ludzie często to dodają.

Nie wiem czego tam brakuje, bo ja osobiście nie przepadam za takimi serwerami. Ale słyszę wiele opinii, że brakuje na takich serwerach jakiś tam rzeczy i jakby dodali, to by naprawdę wiele graczy na takim serwerze grało. Wybacz, ale dalej nie jestem Ci w stanie pomóc, jakbym grał na takich serwerach, to bym Ci powiedział.

­

Opublikowano

Ja tam wole UltraHC. Jakis fajny generator mapy dużo mobów tak jak molek napisał "autorskei pluginy" i ogarnięta administracja 

Opublikowano

Najbardziej grany? To zapewne Iźi hc najlepiej wypromowany przez jakiegoś youtubera to średnią wieku graczy równającą się 12 lat i hajsy za smsy z telefonów rodziców masz gwarantowane.
Osobiście zagrałbym na jakimś porządnym skyblocku, jednak w przypadku takiego serwera musisz pamiętać o zapewnieniu jakiś rozrywek oprócz kopania kamienia.

Opublikowano

----------------------------------------------------------------------------------------------

Moim zdaniem najlepiej są grane serwery FB+SV+MG+E+A czyli:

FreeBuild Survival Minigry Eventy Atrakcje na wersji 1.7.2/1.7.4

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Zalecam zrobić coś nowego, a nie jakieś SV+Gildie, Nudaaa, kompletna.Ja preferuje RPG, bądź zbudować jakąś mape na podstawie filmu? Ja z kolegą robiłem projekt Igrzysk Śmierci.Pójdz w stronę RPG

sds.jpg

Opublikowano

Zdecydowanie RPG :)

Ale to musisz mieć dobrych techników od tego.

895041b0b72123aamed.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...