Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VoltusCraft

Pikuuu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1385304843-U691595.png VoltusCraft1385304877-U691595.png

1385304711-U691595.pngTyp serwera: : Survival+Frakcje mega drop

1385304711-U691595.pngRodzaj serwera: : Dedykowany

1385304711-U691595.pngSloty: 50

1385304711-U691595.pngIp: voltuscraft.yfun.pl

1385304711-U691595.pngPotwory: Tak

1385304711-U691595.pngZwierzęta: Tak

1385304711-U691595.pngPvP: Tak

1385304711-U691595.pngPremium: Nie wymagane

1385304711-U691595.pngNether: Nie

1385304711-U691595.pngBialaLista: Tylko, gdy są prace techniczne

1385305608-U691595.png
Własciciel - VoltexTV

1385305665-U691595.png
Tajemnica :D

1385305694-U691595.png
Serwer SV+GILDIE Mega drop 100% all!

Zapraszamy!

Wiecej info na serwerze

Generator by @

KashtanPL

Opublikowano

serwer beznadziejny ... administrator nie ogarnia ...
pierwsze pytanie jak wszedłem na serwer to czy znam sie na pluginach bo on szuka technika -.- OGARNIAĆ SERWER PO WYSTARTOWANIU -.-
błędy ortograficzne jak o przedszkolaka =.=
Nie polecam z całego serca
na spawnie pvp on , spawn zgriefowany przez tnt bo oczywiscie nie wyłączone na spawnie

Opublikowano

Nie polecam serwera, na spawnie pvp jest włączone, administracja zabija graczy, da się niszczyć spawn. SERWER NIE OGARNIĘTY TAK SAMO JAK ADMINISTRACJA.

HAHAHAHHA napisałem na czacie !start i dostałem mute. hahahahaahhaha.

Po prostu zjebany serwer.

Opublikowano

Spawn rozwalil inny admin, pvp niema na spawnie, i dlatego sie spytalem bo szukalem technika ;) I to bylo pytanie do calego serwera

Opublikowano

Serwer niczym specjalnym raczej się nie wyróżni.Zwykły SV+Gildie, nudaaaaa.Jedno i to samo.Popracowałbyś nad projektem RPG.

sds.jpg

Opublikowano

Serwer do niczego spawn to masakra nawet niczego nie ma. Admin rozwala mapę potem buduje na nowo serwer. Nie polecam Serwera też.

Serwer robiony przez amatora który nic nie umi.

Opublikowano

Taa.. oczywiście.. admin rozwala mape.. pozdro. Jeszcze może barbie wbije na mój serwer i powie, że jest słaby bo niema jego księcia :D

Gość treekt_ovie
Opublikowano

No Wbijam na serwer mówię że serwer mi się nie podoba i co? Ban: Podobno nie lubisz tego serwera więc 3maj się ;)

@MPCdamigta wiesz... z tą barbie to bardzo prawdopodobne xD

Opublikowano

serwer beznadziejny ... administrator nie ogarnia ...

pierwsze pytanie jak wszedłem na serwer to czy znam sie na pluginach bo on szuka technika -.- OGARNIAĆ SERWER PO WYSTARTOWANIU -.-

błędy ortograficzne jak o przedszkolaka =.=

Nie polecam z całego serca

na spawnie pvp on , spawn zgriefowany przez tnt bo oczywiscie nie wyłączone na spawnie

Popieram. Słaby serwer, tragicznie duzy drop. 15 min i mam wszystko. Nudna rozgrywka, GM rozdawane ,, za piękne oczy" , niby na testy. Spawn na poziomie budowlanym 6-cio latka. Mod i administrator bez pojecie o komendach, pluginach i rozgrywce MC. Ogolnie 1/10 . Nie polecam !!!

Opublikowano

Wszyscy z naszej administracjii mają wywalone za przeproszeniem na wszystkich którzy nie lubią serwera. 

Większość osób komentujących ten post nie wbiło na serwer i piszą tylko te komentarze bo chcą sobie nabić posty :)

Pozdro.

Opublikowano

Wszyscy z naszej administracjii mają wywalone za przeproszeniem na wszystkich którzy nie lubią serwera. 

Większość osób komentujących ten post nie wbiło na serwer i piszą tylko te komentarze bo chcą sobie nabić posty :)

Pozdro.

''wywalone''? Akurat opinie się liczą ;).

Po samej prezentacji widać, że się nie postarałeś.Wejdę jeszcze na serwer i dam edita.

@Edit

Serwer wykonany na szybko.

Opublikowano

Wykonanie serwera jest okropne. Pluginy praktycznie nie zedytowane. Wszystko wygląda jak 1 wielkie nie powiem co.. Mogliście się bardziej postarać.

P.S: Wygląd mapy poniżej przeciętnej.

Pozdrawiam.

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Lilly, to zrób lepszą jak taka mądra jesteś. Jesteś żałosna.. 

Jest żałosna dlatego, że wyraziła swoje zdanie? Okej, okej B).

Po prostu się boisz krytyki jak widać.

Powodzenia z serwerem ;)!

Opublikowano

Lilly, to zrób lepszą jak taka mądra jesteś. Jesteś żałosna.. 

Na tym forum jest dużo o wiele, wiele lepiej dopracowanych serwerów niż Twój. Nawet 1000000% lepiej niż ten twój syf. Mówisz, ż jestem żałosna dlatego, że wytknęłam Wam błędy? Że powiedziałam prawdę? Okej.. Skoro tak uważasz..

@topic

Serwera jeszcze raz nie polecam. Administracja na poziomie przedszkola, co widać po postach pana @MPCdamgita.

Pozdrawiam.

6770714055827651007269.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...