Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witajcie mam problem to nie doss'

a więc wczoraj wywalił mie z ts.skyen.pl + ze strony skyen.pl i serwera minecraft

do tego czssu nie moge sie polaczyc wszystkie serwery mi dzialaja kazdemu skyen dziala 

to nie jest problem serwerowy to jest problem moj wlasnie nwm jak go ogarnoc wszystkie serwery strony dzialaja czy mozecie mi pomoc ? a napewno dam ci duzo lapek w gore !

GDY PRUBUJE PINGOWAC PRZEZ CMD TO WYSKAKUJE: 

WGLE TO JEST TAK JAKBY DOSS WYWALAJCY OSOBE Z JEDNEGO SERWERA/IP !!!!!
JAK KTOS MI POMOZE TO ODAAM PERERYNKE Z PREMKA!

Opublikowano

Skontaktuj sie jakos z administratorem, moze ich firewall z domeny Cie zablokowal. Ja mialem tak na MPCForum. Wszystkim dzialalo, byli u mnie faceci od internetu i mowili, ze wina nie jest po mojej stronie, bo wszystko działa.

39740

http://www.mclista.pl/39740

Daj diamencika ;)

Opublikowano

Skontaktuj sie jakos z administratorem, moze ich firewall z domeny Cie zablokowal. Ja mialem tak na MPCForum. Wszystkim dzialalo, byli u mnie faceci od internetu i mowili, ze wina nie jest po mojej stronie, bo wszystko działa.

ALE JESZCZE WCZORAJ BYŁEM  + IP NUMERYCZNIE TEZ NIE DZIALA

­

Opublikowano

To nic, mnie mpc tez zablokowalo w chwili. Siedzialem sobie na Tapatalku i mi nie ladowalo nic na mpc. Mylalem ze jakis blad maja, ale z miesiac bylem zablokowany, jakos byli u mnie ci od neta i ja ich o to zapytalem od razu i mi powiedzieli ze mpcforum musialo mnie zablokowac bo u mnie wszystko dziala.

39740

Daj diamencika ;)

Opublikowano

To nic, mnie mpc tez zablokowalo w chwili. Siedzialem sobie na Tapatalku i mi nie ladowalo nic na mpc. Mylalem ze jakis blad maja, ale z miesiac bylem zablokowany, jakos byli u mnie ci od neta i ja ich o to zapytalem od razu i mi powiedzieli ze mpcforum musialo mnie zablokowac bo u mnie wszystko dziala.

ale tak mi sie dzieje na skyen gdyz jestem moderatorem 

­

Opublikowano

Napisalem ze mozliwe ze zablokowalo Cie przez domene czy tam całą maszyne i ze mialem podobna sytuacje tutaj. Skontaktuj sie z osobą, ktora ma dostep do plikow i zobaczy czy nie jestes zablokowany.

39740

Daj diamencika ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Napisalem ze mozliwe ze zablokowalo Cie przez domene czy tam całą maszyne i ze mialem podobna sytuacje tutaj. Skontaktuj sie z osobą, ktora ma dostep do plikow i zobaczy czy nie jestes zablokowany.

Daje ci like bo pomogłes baw sie dobrze miszczu !

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...