Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Istnie diabelski plan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Wpadłem na istny szatański plan stworzenia bota do Margonem, lecz potrzebuje waszej pomocy bo póki co mam tylko plan.

1. PYTANIE

Jaka funkcja używana jest do trzymania klawisza? Tak by emulował on prawdziwy klawisz, nie taki klikany na 0.0001 sec (Nie chcę żadnych loopów, sropufff itd chce komendę wprost do tego)

Program pierwszy będzie miał w sobie małe GUI i 2 buttony "Stop" oraz "Nagrwaj", po kliknięciu "Nagrywaj" każdy klawisz później kliknięty będzie rejestrowany i przetwarzany do pliku txt. (Jedynie klawisze WSADEZ bedę rejestrowane)

Lecz nie będzie to tylko np napis "D" po kliknięciu, program będzie miał już przygotowane przed tym SEND i przez co "D" ma się tylko dopisywać.

2. PYTANIE

W jaki sposób nagrywać klawisze i dawać je co linie w txt? (Wiem że filewrite ale rozwińcie temat jak to połączyć)

Po udanym zapisie użytkownik bota odpala swój program drugim programem który czyta z txt i wykorzysta funkcję fileopen.

Dzięki czemu każdy key zostanie odtworzony w tym drugim programie, przez co użytkownik sam zrobił bota naśladującego!

Tam duriburi BAM :D

Zachęcam co pouczania mnie że robie to źle oraz hejtowania, i oczywiście do Pomocy ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Co do nagrywania klawiszy to możesz użyć HotKeySet. Co do przytrzymywania, to nigdzie działającego nie znalazłem.

Opublikowano

­

Co do nagrywania klawiszy to możesz użyć HotKeySet. Co do przytrzymywania, to nigdzie działającego nie znalazłem.

Co do przytrzymywania:

W co mam dać send bym mógł tym loopować np 5 razy? Może 5 krótkich kliknięć było by 1 normalnym

Ale w sumie pamiętam że ta klawiaturka ekranowa w Windows działała na margonem, więc dało by się zrobić np 6 buttonów

W góre, w dół, w lewo, w prawo, e, z, które po kliknięciu Emuluja klawiaturę jak ta w Windowsie.

Ale pytanie, dało by się? Wiem jak to wstawić do buttonów ale może MS ma jakieś dodatki do tej swojej klawiatury...

I jeszcze ostatnie pytanie jak by to nie wypaliło wyżej, Da się pracować na "schowanej" klawiaturze Windows?

Jak wysyłać do niej żądania, itd :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...