Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pandora, boty na drop sztabek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nudziło mi się jak cholera, patrze ile graczy gra na Elite, dużo mniej niż jak grałem kiedyś. No to patrze Pandore, hmm no nie tak mało. Robie konto, pobieram, odpalam, tworze postać, gram. No to trzeba trochę sztabki podropić. Ale od razu mi się odechciało, kiedy zobaczyłem kilka botów które same wszystko robią. No i tu moje pytanie, czy ktoś może mi powiedzieć jak takie coś zrobić? Widziałem tutaj poradnik Autopickup v1.4 czy coś takiego, ale pobrana instalka mi nie działa. Wiem że Kamer mod ma funkcje przyciągania mobów, zabijania ich, a nawet podnoszenia itemów tyle że wszystkich. Jak oni robią te boty? Czy ktoś mi może wyjaśnić? Odesłać do jakiegoś poradnika? Już się nadropiłem tych sztabek...Czas na spore ułatwienie. Czekam na odpowiedzi :). (Za ew. błędy ortograficzne itp. przepraszam.

-Musze_Zobaczyć

Opublikowano

Dziękuję, ale już to sprawdzałem i nie chce mi się to odpalić. Czytałem trochę o tym, mógłbyś mi zrobić gotowca pod Pandore, albo wiesz kto mógłby mi zrobić? :)

Odpal jako administrator lub ze zgodnością. 

Opublikowano

Odpal jako administrator lub ze zgodnością. 

Próbowałem, odpalam to niby, coś się ładuję, ale nic się nie włącza. Czy nie wiesz kto miałby gotowca pod Pandore, albo kto mógłby mi takiego gotowca zrobić?

Opublikowano

Pobierasz zwykłego metka, potem kamer moda 2012 na niego. Później pobierasz jakiegoś mobber hacka, bo ten w kamer modzie jest dosyć slaby. W auto pickup ustawiasz sobie sztabki żeby Ci podnosiło, instalujesz jakiegoś wait hacka i gotowe. Później nagram jakiś filmik jak to wszystko zrobić dla tych co nie ogarniają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...