Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 7 HP iso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mojej babci zepsuł się laptop toshiba satellite c660d i postanowiłem zrobić jej formata bo śmieci i wirusów od zaj**ania. Na początek pomyślałem o recovery, więc odpaliłem to awaryjne okienko, dałem przywracanie stanu fabrycznego i wyskoczył jakiś bląd, że nie widzi jakiś tam plików. Na dysku d od początku laptopa były pliki

WindowsImageBackup

mediaid

xx-tosh

czy to nie są czasem te pliki recovery? dlaczego ich nie wykrywa jak od początku nic z nimi nie było robione?

Tak więc sobie myślę ch**, mam keya do windowsa 7 hp 64bit to pobiorę iso i wpiszę ten oryginalny klucz, i teraz pytanko, skad mogę pobrać iso windowsa? bo z torrentów to już są ale jakieś pokrakowane, że nawet keya nie trzeba wpisywać.

z góry dzięki, babcia będzie wdzięczna

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

czy to nie są czasem te pliki recovery?

Te pliki to obraz systemu, dzięki któremu możesz przywrócić system do stanu z dnia, gdy był wykonany obraz.

skad mogę pobrać iso windowsa?

Najlepiej z oficjalnej strony, czyli stąd.

Opublikowano

Kiedyś (2 miesiące temu) Microsoft udostępniał publicznie pliki iso. Teraz też tak jest, ale pierw trzeba wpisać klucz produktu. W moim przypadku to nie działa, bo mam Windowsa 7 OEM, więc muszę trzymać płytki :O. Ale jak masz klucz w wersji BOX to masz tutaj: http://www.microsoft.com/en-us/software-recovery. Tylko nie wiem, czy jest opcja pobrania od razu polskiej wersji. Ale wgranie spolszczenia to nie problem.

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...