Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szansa na unbana ?

Night1234

Czy odbanują konto ?  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak myślicie ? odblokują konto ?

• Tak
      0
    • Raczej nie.
    • Raczej tak
    • Nie ma szans

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy fali banów w bodajże styczniu moje konto dostało banika,  konto kupiłem od kumpla który nie grał na nim około pół roku. Kilka tygodni temu wpadłem na pomysł żeby zrobił konto na supporcie i ze swojego ip napisał prośbę o odzyskanie konta. Wiadomośc napisał do polskiego supportu który odrazu odrzucił zgłoszenie pod pretekstem "konto jest zbanowane i nie ma szans na odbanowanie" nawet nie oddając go, więc się poddałem. Około 3 dni temu napisał jeszcze raz tyle że tym razem do angielskiego supportu, po 2 emailach z odpowiedziami oddali konto, ale wciąż zostaje kwestia bana. Powiedziałem mu żeby wysłał jeszcze 1 wiadomość w tym samym zgłoszeniu o tym że konto jest zablokowane z nieznanej mu przyczyny. I teraz pytanie, jak uważacie ? jak duże szanse są na odblokowanie konta ?

Opublikowano

Moim zdaniem szansa na unbana to 60% , moze trafic na supportera(?) ktory bedzie przychylny. Ja uwazam ze bedzie unban :D

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Według mnie te debile z rito powinni odbanowac.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Według mnie nie ma opcji na ub, dostałeś bana za czity jak tysiące innych kont. Nie tylko Ty próbujesz do nich napisać i sprzedać im jakąś bajeczkę. Wszystkich oznaczonych odpowiednim kodem, który macie na mailu traktują tak samo.

Opublikowano

Gowno a nie UB, to samo probowalem.

Predzej czy pozniej napisza spierdalaj, jesli nie zmieniales hasla dzien wczesniej jak dostales bana + jak wprowadzili antycheat to mozesz co najwyzej im loda zrobic za przeproszeniem, rito burito nie oddaje hajsow.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie ma takiej opcji. Gdybyś Ty dostał UB i przeczytała to połowa bolowców na tym forum (ten temat) to również zaczęli by im wciskać tanie historyjki. Gdyby Ciebie odbanowali to byłoby nie fair w stosunku do tych, który grali uczciwie, ale za coś drobniejszego dostali bana (np. flame, leave, itp.)

ezgif-com-effects.gif

Pomocnik
Opublikowano

Według mnie szansa na ub = 0 Gdyby robili tyle wyjątków przy każdej Waszej bajeczce, to równie dobrze, mogliby wcale nie banować :)

Opublikowano

Bany za cheaty leciały automatycznie. Zapewne Twój znajomy nie jest jedyny, który napisał do nich w sprawie odbanowania. Polski support, moim zdaniem, postąpił prawidłowo i zignorował taką prośbę. W angielskim może trafiło na "świeżego"? :) dlatego sie tym zainteresował

PQpAnug.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...