Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VacBan ? O co chodzi

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Mam problem a mianowicie gdy dzisiaj grałem rankeda to wyświetlił sie komunikat ze komuś wykryto ''haxy'' dobra olałem to bo wiem że to nie mogę być ja bo ich nie używam .

Po tym meczu zagrałem jeszcze 2 rankedy wszystko bylo normalnie ale gdy wyłączyłem cs'a i włączyłem na nowo to nie moge ekwipunku zobaczyć i nie wyświetla mi się ranga .. 

Czy to jest coś związane z tym ? Detektyw izak wkracza do akcji czy jaki czort XDDDDDD 

Tak resetowałem steama itp .

Status VAC jest czysty 

post-865936-0-28815100-1428272062.png

Opublikowano

To jest visual bug :) Co do tego komunikatu to był to bind jednego z graczy robisz to w taki sposób

bind "klawisz" "xD (dużo spacji) VAC has detected a cheat in the server"

b_560_95_1.png

Opublikowano

Steam w nocy wczoraj szalał, były ogromne lagi i po wejściu do CS'a nie wyświetlał rangi oraz stanu twojego ekwipunku. Dziś już jest wszystko ok.

BOOSTING

TYLKO U NAS PROFESJONALNY BOOSTING CS:GO PO NAJNIŻSZEJ CENIE NA RYNKU!!!

Opublikowano

To jest visual bug :) Co do tego komunikatu to był to bind jednego z graczy robisz to w taki sposób

bind "klawisz" "xD                                                                         (dużo spacji)                                                                 VAC has been detected a cheat in the server"

Ten bug juz chyba nie dziala, jezeli tak zbindujesz to wyswietla jakbys ty to napisal, a nie tak jak uprzednio wyswietlalo na zolty kolor 

­

­345mulx.jpg

Opublikowano

bind "klawisz" "xD                                                                         (dużo spacji)                                                                 VAC has been detected a cheat in the server"

Ten angielski.

Vac został wykrył cheata na serwerze.

Ale tak, to samo można osiągnąć i jest do dosyć dobry troll. Pajacom z cheatami podnosi ciśnienie nieźle :D

hiFG4ZA.png

Opublikowano

To zwykły bug a żę ktoś dostał bana to akurat nic, przypadek się złączył z błędem i troche strach żę nie ma się eq :)

ale to bug

50>100>150>200>250>300>350>400>450>500

Opublikowano

Steam w nocy wczoraj szalał, były ogromne lagi i po wejściu do CS'a nie wyświetlał rangi oraz stanu twojego ekwipunku. Dziś już jest wszystko ok.

Dodatkowo jak wszedles do rankeda i opusciles go z menu to nie dostawalo sie bana tylko range podnosilo xDDD Tylko ze nie ogarnalem i z silvera 5 do golda 1 wbilem sobie to tylko.

Opublikowano

Ten angielski.

Vac został wykrył cheata na serwerze.

Ale tak, to samo można osiągnąć i jest do dosyć dobry troll. Pajacom z cheatami podnosi ciśnienie nieźle :D

Działa to nadal? :D 

­

­345mulx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...