Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o serwerze Derox?

Mikis246810

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Co tu sądzić, po prostu niezbyt udany projekt.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

• 1 rok później...
Opublikowano

Projekt DEROX obecnie chodzi tu o S1 jest bardzo starym projektem i ma już ok 6 lat a liczba graczy na stronie jest większa niż wszyscy piszą ale jest prawdziwa marka DEROX nigdy nie podkreca liczników tak jak to robią wszystkie inne serwery lecz zapewniamy że po strarcie S2 który jest mega dopracowanym serwerem na tle innych serwerów prywatnych https://www.youtube.com/watch?v=fBykZ4RR1Zs , bedzie zrobiony rework serwera S1

Przeniesiony zostanie na nowy silnik i dostanie pełny source, fabuła zostanie taka sama czyli nawiązująca do starego dobrego metina dojdą tylko drobne dodatki typu sys pasów i kostiumów nie bedzie w nim żacdnych czekoladek cukierków, papierosów, tabletów kolorowych klocków i wszystkich innych terazniejszych bajerów jakie wszyscy dodają do serwerów i psują nastrój prawdziwych czasów metina.

Opublikowano

Mi ten server przypadł do gustu nie ma tych zbędnych śmieci jak alchemia 1000 kostiumów petów ulep itd. Server metina jak na metin przystało ;)

Opublikowano

Projekt DEROX obecnie chodzi tu o S1 jest bardzo starym projektem i ma już ok 6 lat a liczba graczy na stronie jest większa niż wszyscy piszą ale jest prawdziwa marka DEROX nigdy nie podkreca liczników tak jak to robią wszystkie inne serwery lecz zapewniamy że po strarcie S2 który jest mega dopracowanym serwerem na tle innych serwerów prywatnych https://www.youtube.com/watch?v=fBykZ4RR1Zs , bedzie zrobiony rework serwera S1

Przeniesiony zostanie na nowy silnik i dostanie pełny source, fabuła zostanie taka sama czyli nawiązująca do starego dobrego metina dojdą tylko drobne dodatki typu sys pasów i kostiumów nie bedzie w nim żacdnych czekoladek cukierków, papierosów, tabletów kolorowych klocków i wszystkich innych terazniejszych bajerów jakie wszyscy dodają do serwerów i psują nastrój prawdziwych czasów metina.

Jak może mieć 6 lat? Jak wystartował 6 lipca 2011 roku... Wystarczyło przeczytać zapowiedź.

Ja serwera nie polecam, niczym się nie wyróżnia zero nowości. Kopia S1 która została dawno zapomniana i stoi by stać.

Opublikowano

Jak może mieć 6 lat? Jak wystartował 6 lipca 2011 roku... Wystarczyło przeczytać zapowiedź.

Ja serwera nie polecam, niczym się nie wyróżnia zero nowości. Kopia S1 która została dawno zapomniana i stoi by stać.

Proszę czytać ze zrozumieniem "ma już ok 6 lat " to oznacza ze 6 rok mu już idzie. Nie wiem czy ty niedowidzisz czy jak ale s2 jest zupełnie inna niż s1. Z tekstem "kopia s1 " mnie rozśmieszyłeś do łez. S1 po tylu latach nie należy do najświeższych serwerów ale i takie serwery maja swoich amatorów ja np.bardzo lubię grac na serwerach bez tych bajerów typu szarfy dziesiątki setów eq itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...