Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dot. BG

SnowTiger™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Lecąc samolotem zdarza mi się zderzyć czołowo z samolotem przeciwnika, wtedy moja maszyna wybucha a jego nie. Dlaczego???

2. Czasami pojazdy które się zrespią mają 80-90% HP, a raz się zdarzyło że nawet 40%, tez tak macie?

3. Czy M72Law może namierzać samoloty itp.?

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

1. Lecąc samolotem zdarza mi się zderzyć czołowo z samolotem przeciwnika, wtedy moja maszyna wybucha a jego nie. Dlaczego???

2. Czasami pojazdy które się zrespią mają 80-90% HP, a raz się zdarzyło że nawet 40%, tez tak macie?

1. Szczerze powiedziawszy nie do końca wiadomo, dlaczego istnieje taka zależność. Moim zdaniem to rozwiązanie zostało zastosowane celowo, aby graczom raczej nie przychodziło do głowy tego typu pozbywanie się przeciwnika.

2. Czasami zdarza się, że gdy pojazd pojawia się na mapie, otrzymuje on punkty obrażeń od uderzenia w podłoże. Jest to oczywiście błąd gry.

3. Nie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

moze ja się wypowiem gram na bg juz 5 latt i ta akcja z samolotami jest to błąd gry którego nikt nie zgłasza. Można tego unikać  i lecąc na czołówke odbijamy do góry i samolot pod nami wybucha a my lecimy dalej lecz musimy robić to z dokładnością najlepiej juz na 1 kamerce.

2. wypowiedz poprzednika jest dobra

3. Nie.

po6z.jpg

Opublikowano

1.Wystarczy że zaraz przed uderzeniem podniesiesz dziób samolotu do góry i u twojego przeciwnika jest widać jak cały czas lecisz prosto i to powoduje że on wybuchnie a ty nie.

2.A to że pojazdy się respią z hp na minusie to jest od tego jak pojazd wcześniej zginie od zderzenia np i miał 40hp i z tym 40hp uderzył w ścianę lub spadł z wysokości to wtedy się zrespi z hp na minusie

Ale pojazd musi wybuchnąć na raz a nie że będzie  powoli hp zabierać

3.Da rade ale trzeba strasznie dużo pocisków.

Jak chcesz żebym cie nauczył tego z samolotem to pisz na pw .

Moje konta WarRock:

Lvl 98 j9Ko3Ow.pngSNOBEK ( Konto od samego początku moje sprzedane na 97lvl)

Lvl 70 BonzoArmando( Konto od samego początku moje sprzedane na 70vl)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...