Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DC z lola podczas grania ;/

kuba04500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie ten dzial prosze o przeniesienie
Witam.Mam problem zwiazany z lolem.Otoz podczasz gry mam dc fpsy -60 ping-50 a mimo to nadal mnie wywala ktos wie jak mi pomoc ?

Opublikowano

Tez tak mam.. Na normalach normalnie a na rankedzie 2 x pod rząd miałem po 3-4 DC ( nikt inny nie miał) były momenty ze postać stawała w środku TF i tyle.. Na 3lv uzylem AA na przeciwniku i chciałem odejść. Nie dało się i wjebalo mnie pod turreta :) przegralem 2 Gry przez to g****o nie mam pojęcia co się dzieje.. I oddam ze chodzi tylko o rankedy..

graphic.png

Opublikowano

Może wam się internet wyłącza na chwilę . Wlaczcie skype i gadajcie z kimś . Jak nie wywali skype, gdy na LoL'u będzie DC, to wina Riotu i trzeba czekać na nowy patch

Opublikowano

Gadam sobie na ts3 z kumplami 3v3 , wywala mnie z lola nie da sie wbic proba odnowienia polaczenia (czyt. wylacz gre i wlacz ponownie) a na ts3 jakos gadam normalnie ; ) . W dodatku jak mnie wywalilo postac nie poszla pod obelisk tylko czekala na srodku topa na dead ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...