Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmy YT - Pytania

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tym razem mam kilka pytań dotyczących filmów na YT: 

1.Jeżeli mój film ma 310 wyświetleń (dla przykładu) i zareklamuje mój film i zacznie go oglądać nagle dużo osób to czy znowu nie zablokują go na 602 wyświetleń tak jak to jest przy 301....lub cofną np. z 700 wyświetleń na 301..??

2.Jak poprawnie dodać film na YouTube by nie przyczepiało się o prawa autorskie, uznaję CC uznanie praw autorskich ale mimo tego blokują, a mam dużo filmów i seriali do wrzucenia :)

3.Dodałem film i ma już dużo wyświetleń, gdy zobaczyłem w opcjach, jest zablokowany w nie których krajach z powodu piosenki która posiada prawa autorskie... Usunąć filmiku nie chce gdyż uzbierał dużo wyświetleń, usuwać muzyki również bo będzie nudno - cicho. Da się jakoś zmienić?

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

1. Nie powinni, zazwyczaj blokują gdy film od razu po publikacji ma nienaturalną liczbę wyświetleń.

2. Ja wrzucałem specjalną stopkę do opisu, którą znalazłem na jakiejś stronie z muzyką, którą można wykorzystać w filmikach i nie było problemu.

3. Jeśli nie znajdziesz takiej opcji to pozostaje: napisanie do supportu YT albo publikacja drugiego filmu (oprócz głównego) bez danej muzyki.

Opublikowano

@Refresh

Macie jakieś inne pomysły jak dodawać film / serial tak żeby nie zablokowali go na prawach autorskich? 

Gdy patrze na innych którzy mają dodane filmy 1h + to mają je na standardowej licencji YouTube, która mi też blokuje... 

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...