Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC Ban- Nowe konta...

teraninja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kiedy pierwszy raz kupiłem cs:go to sb grałem i grałem, potem dałem pasy koledze bo tez chciał, ale mu nie szło dobrze i się odpalił i dostałem za niego VACA no więc kupił mi nowe konto, na którym nie było cheatów i tylko ja miałem dostęp w 1 rankedzie w połowie wywaliło mnie i ban VAC za nic.. (Status niezaufany) tak pisze. No to postanowiłem sobie kupić kolejne konto, pisałem tez do supportu ale czekałem miesiąc i 0 odp. Kiedy kupiłem już sb 3 konto do cs:go wszedłem gram 1 rankeda i znów jest ban VAC ( status niezaufany) nie mam pojęcia o co chodzi i za co te VAC bany. Czy da się zrobić tak, że jak znów kupie nowe konto to nie będę miał za nic VACA? To już się staje nudne, że miałem 2 czyste konta i VAC (status niezaufany) w pierwszym było VAC nadzór- bardzo szkodliwy ( to przez kolege). Zamierzam grac w cs;go ale nie chce mieć znów VAC'a za nic prosiłbym o POMOC jeżeli ktokolwiek mi pomoże postraam się mu kupić PSC 20zł daję słowo, ale musi zadziałać z tą osobą skontaktuję się na PW lub Mój gg: 51889871 PROSZĘ O POMOC!!!!

Opublikowano

Niezaufany? Słabe cheaty, albo błąd programisty, albo użyłeś w cheacie jakiejś funkcji której na MM nie wolno.

hiFG4ZA.png

Opublikowano

@krul csgo boze czy ty wszystko przeczytales? 

@top

Masz dalej tego cheata na kompie? Jak tak - to go usuń. Spróbuj przeczyścić rejestr CCleanerem (google nie boli).

Opublikowano

@top

Masz dalej tego cheata na kompie? Jak tak - to go usuń. Spróbuj przeczyścić rejestr CCleanerem (google nie boli).

boze czy ty wiesz za co jest untrusted ban?

Dziwne, że dostałeś untrusted, ban jest ten zazwyczaj spowodowany niektórymi funkcjami cheatów o.O

b_560_95_1.png

Opublikowano

@top

No pewnie, ale untrusted nie dostaniesz za nic. To nie vac tudzież overwatch. Ludzie mają w nawyku pisanie, że dostają bana za nic chociaż sami wiedzą, że tak nie jest.

hiFG4ZA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...