Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie cs:go

kubekk101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jestem nowicjuszem cs'a i mam do Was doświadczonych graczy pytanko.A więc tak gry zaczynamy grę np deatch meach klikamy b i wybieramy co tam chcemy ale skoro mam po otworzeniu skrzynki np kose w ekwipunku to gdzie mam ja znalezc w grze?mam ja kupic pod przyciskiem b?? Prosze o wyrozumialosc jestem wielka lama w csie xdd

Opublikowano

Wchodzisz w swój ekwipunek i ustawiasz, jak coś kupujesz to masz automatycznie ustalony ten skin który ustaliłeś w ekwipunku.

Opublikowano

Zanim włączysz sobie tego DM'a to masz zakładkę Ekwipunek. Tam będziesz miał swoją kosę. PPM na nią i tam zamieniasz za aktualną kose bez skina ;)

Opublikowano

A jak w ekwiunku mam np 27 broni itp to jak to wybieram w grze?

Podczas meczów turniejowych nie możesz zmieniać już między skinami, tylko przed. Z tego co pamiętam na uproszczonych jak padniesz to zmieniasz. A na DM możesz zmieniać w każdym momencie.

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Dziekuje za wasza wyrozumialosc panowie :) mam do was ostatnie pytanko .Zalozmy ze mamy kose gramy dm mamy czas na zmiane broni klikamy b i tam mamy bronie chce wziasc kose ktora oczywiscie wydropilem ze skrzynek czy musze za nia placic pieniadze z gry ? I jak jest z innymi broniami?

Opublikowano

Nie, nie możesz ją kupić za kasę z gry. Możesz kupić sobie bronie (ale nie skiny do broni) w menu za kasę z gry.

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Wchodzisz w swoje eq i klikasz prawym na item i zmieniasz dla ct albo obydwóch teamów (jeżeli to możliwe)

50>100>150>200>250>300>350>400>450>500

Opublikowano

Chłopie.

Masz ekiwpunek ! Wchodzisz do niego zmieniasz skina którego masz. Jak nie masz skina to masz broń bez skina. ALE JĄ MASZ !

Po czym wchodzisz na serwer klikasz "B" czyli SKLEP wybierasz np karabiny i kupujesz za kase w grze $$$$ tą broń i już ją masz przy sobie. Wychodzisz ze sklepu i klawiszami od 1-5 zmieniasz sobie te bronie 

1- Broń główna

2-broń krótka

3- Broń dodatkowa - KOSA

4- Granaty - HG/F/S/D

5- Paka w TT 

86226145013474567463.png

Opublikowano

pa wyjaśnię ci to wszystkie bronie masz w ekwipunku możesz sobie zamienić np m4a4 na m4a1-s naciskając prawym na nią i tam masz zamień z m4a4....

a skiny to wygląd to danej broni czyli jak byś mial skina do kosy to wchodzisz w ekwipunek naciskasz prawym i zamieniasz nie masz już wtedy jak używać starego skina

chyba że odmienisz nwm jak ci łatwiej to wyjaśnić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...