Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej kompatybilne postacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Domyślam się, że było wiele takich tematów i wiele odpowiedzi, lecz ja się chce Was zapytać jakie są według Was najbardziej zgrane postacie z L# ? Moim zdaniem jedną z takich postaci jest Kalista, ponieważ ze skryptem od ' Hellsinga ' jest niesamowita.. Obecnie nie mam pojęcia na kogo zbierać tak żeby carrować gry może właśnie swoją odpowiedzią będziecie w stanie mi pomóc? :) Planuje zbierać na postać, która robi jednym słowem siekę.. Jaką mi doradzicie z dobrym skryptem L# ?

Opublikowano

Vayne, Syndra, Cassio, Jinx, Ezreal

Kolejno, MAC, Gagong, Hunter, OneKey, OneKey.

I oczywiscie 'krul zerat', ElXerath.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Vayne, Syndra, Cassio, Jinx, Ezreal

Kolejno, MAC, Gagong, Hunter, OneKey, OneKey.

I oczywiscie 'krul zerat', ElXerath.

A jak spisuje się Rengar? :)

Budowniczy
Opublikowano

Sieka to cassiopeia i dobre pozycjonowanie=chall orianna też sobie nieźle radzi gnar masakra na supporta nami do jungli styknie jarvan na bota jinx/vayne/corki.

Opublikowano

Mid: Cassio(dev , chcociaz dawno nie pykalem cassio), Syndra(esk0r), Ori(esk0r), xerath (esk0r)

ADC: Ezril(OneKeyTowin), Vayne(gOSU)

Top: Fiora (Pow pow fiora 5aa in 1 second)

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Kata ( AIO), Cass (Hunter)

Sieka to cassiopeia i dobre pozycjonowanie=chall orianna też sobie nieźle radzi gnar masakra na supporta nami do jungli styknie jarvan na bota jinx/vayne/corki.

oj uwierz teraz czekam na moje stare konto i gram Sobie na śilwerkach , sam nie  wykerujesz gry gdy top ma 0/5 a adc 0/8/1 xD

sygna.png

Opublikowano

Michios uwiez daje rade ezreeal onekeytowin i GG

Albo kata aio cassio dev xerath esk0r sam carruje ^^

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Kata ( AIO), Cass (Hunter)

oj uwierz teraz czekam na moje stare konto i gram Sobie na śilwerkach , sam nie  wykerujesz gry gdy top ma 0/5 a adc 0/8/1 xD

Jak nie wykierujesz "gierki nie do wykierowania" Cassio na skryptach, to "oj uwierz" idź grać w tetrisa.

Opublikowano

Cassio jest świetna fakt ;) Tylko coś mi DevCassio nie śmiga? Czemu? 0 komunikatów po prostu się nie włącza.

Opublikowano

Cassio jest świetna fakt ;) Tylko coś mi DevCassio nie śmiga? Czemu? 0 komunikatów po prostu się nie włącza.

Zainstaluj bibliotekę DevCommom to zadziała

Opublikowano

Zainstaluj bibliotekę DevCommom to zadziała

Okej ;)

Co do reszty ! Co możecie powiedzieć o Brandzie? :D

Opublikowano

Okej ;)

Co do reszty ! Co możecie powiedzieć o Brandzie? :D

bard nie bardzo, ponieważ żeby używać dobrze jego ulta to trzeba robić to ręcznie. Skrypt wykonuje polecenie niezależnie czy się opłaca czy nie czy może nie powinien, a człowiek myśli i robi to w miarę dobrze.

Nieregulaminowa sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...