Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon, pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. 18 kwietnia mam urodziny. Będę mial wowczas 487 zł. Kupię za to huawei ascend g620s, innego telefonu nie chce, trust me, szukalem sporo, nie ma lepszego w tej cenie. No i ten telefon ogolnie kosztuje licząc koszt przesylki te 530 zł minimum, JEDNAKŻE na chwilę obecną są 3 takie huaweie, na które by mnie bylo stać (kosztują 485 zł licząc koszt przesylki) jeden nowy, drugi uzywany, ale w stanie idealnym, a trzeci uzywany, ale ponoc niemalże nowy, znikome ślady uzytkowania. No to takie telefony moge kupic, mimo tego, ze 2 z nich są TEORYTYCZNIE uzywane. ALE!! za kilka dni konczy się ich czas, ze tak powiem. Jak duża jst szansa,ze zostanie jeden z nich wystawiony jeszcze raz, tak, zebym mogl kupic tego 18 kwietnia ten telefon? Bo jak 18 kwietnia będą same za 530 zł to lipa, nie bede mial co kupić. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Skoro się nie sprzedadzą to na 95% zostaną wystawione ponownie.

Ok, dzięki. Tu wlasnie bylem nie pewny, mialem mysli typu: " a co jak nie wystawią ponownie? " ale uspokoiles sie, nie mam sie czym martwic skoro na 95% wystawią ponownie. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Jakiś czas temu szukałem monitora, no i miałem podobną sytuację  :P

Też tylko kilka ofert mialo odpowiednią dla Ciebie cene, a reszta, mimo tego, ze ten sam model - byly droższe? 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Nie do końca, znalazłem kilka interesujących monitorów (było po kilka dni do zakończenia aukcji) dzień/dwa po ich zakończeniu aukcje były wznowione.

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Możesz zawsze napisać do danego użytkownika, że jesteś zainteresowany telefonem i czy mógłby wystawić go potem ponownie, ew. zarezerwować dla Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...