Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kariera Legią Warszawa

Got Banned

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak ja rozwinac? co robic bo jest maly budzet a maja starych zawodnikow wiec jest jakis zawodnik do 2.5 miliona co sie szybko rozwinie i bedzie mnie na niego stac?

i chce tez zaczac kariere zawodnikiem ŚO w legii wiecie moze jakie sa najlepsze ustawienia pod wzgledem wzrostu itp dla niego? i to samo dla bramkarza bym prosil ;) oraz jakies tipy co do tych karier

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Kariera menadżera:

-Wejdź na Sofifa.com sprawdź jaki zawodnik ma mały overall i duży potencjał.

-Wykup w sklepie (easfc) bogatego inwestora

-Zagraj 1sezon bardzo dobrze wtedy dostaniesz na 2 sezon dużo hajsu.

Kariera zazawodnika:

ŚO-185+cm wzrostu waga 81

Br-191+cm wzrostu waga dopasowana

W sklepie wykup to co overall dodaje nie wiem jak to się nazywa.

­

Opublikowano

Polecam wejść w ligę hiszpańską. (BBVA, rezerwowi) lub (Adelante, podstawowi), jest ba­rdzo dużo zawodników w wieku 19-23 lata z overall'em takim jak zawodnicy 30-33 lata w ekstraklasie, można kupić przyzwoitych zawodników za 800k-2.500k :) Myślę że pomogłem.

r3ePj8E.png

Opublikowano

so obrona 185? ok xD

tacy zawodnicy jak np pique hummels kompany boateng maja 192cm i mi sie nimi gra zajebiscie a thiago silva ma 183 i zadnej pilki nie wybija glowa a u so najwazniejszy jest chyba wzrost glowkowanie i skocznosc

Opublikowano

so obrona 185? ok xD

tacy zawodnicy jak np pique hummels kompany boateng maja 192cm i mi sie nimi gra zajebiscie a thiago silva ma 183 i zadnej pilki nie wybija glowa a u so najwazniejszy jest chyba wzrost glowkowanie i skocznosc

Jak to mówią że dzisiejszy futbol poszedł do przodu i teraz obrońcy muszą rozgrywać piłkę od własnej bramki, ale zgodzę się z Tobą że obrońca to jest obrońca i co jak co to ten wzrost mieć najzwyczajniej musi :)

Dobrze rozwijający się zawodnicy w ekstraklasie których wyłapałem to:

Linetty [ŚPD / 20 lat / Lech Poznań]

Drągowski [bR / 17 lat / Jagiellonia Białystok]

Wojtkowski [ŚPO / 17 lat / Pogoń Szczecin]

Kędziora [PO / 20 lat / Lech Poznań]

Jak kogoś jeszcze wyszukam to na pewno wrzucę do tematu :)

­

r3ePj8E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...