Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BungeeCord - co i jak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postawnowiłem zrobic 2 serwery. Mam juz EasyHc zrobiony oraz 2 serwer skywars. 3 to  bungeecord kupiony a 4 serwer kupiony to lobby. Czyli 4 serwery kupilem. Moje pytanie brzmi bo mam 2 pluginy chestcommand i customjoinitems. Ale jak zrobic gdy ZAWSZE jak wyjde z serwera calkiem i wejde to znajduje sie w lobby i musze kliknac prawym na compass to wybieram serwery i np wejde na EasyHc. Poczym wyjde z serwera calkiem i wejde to u mnie respie sie na serwerze EasyHc tam gdzie sie wylogowalem. A ja chce by po wyjsciu calkiem z serwera i wejsciu to zawsze respie sie w lobby i wybieram serwer ktory chce czyli np easyhc albo skywars. Jak to zrobic? ps. udalo mi sie zrobic tak ze jak wejde to mam compass i jak klikne prawym to mam te 2 serwery i jak np najade na easyhc to mnie na niego tepa ale tylko 1 raz tak bylo bo za 2 razem to non stop na tym easyhc jestem. Wiec poprostu chce to naprawic. Z gory dziekuje za pomoc

Opublikowano

mam fallback_server: serwer3 default_server: serwer3  bo tak sie ten moj 3 serwer nazywa. I nie dziala cos. Prosze o dalsza pomoc

Prosze pomozcie bardzo chce serwer odpalic

Opublikowano

Ok ale pytanie czy bd dzialac jak mam funnyguild czy sie grysc nie bd no i jak ten tab z animmotd skonfigurowac ten co podales bo szukam poradnika i nie moge znalesc

Opublikowano

Ok poradziłem sobie mam pytanie do was jeszcze. Do kogo kolwiek. Jak zrobic komende /lobby jak jestem na jakims serwie EasyHc lub skyWars to chce /lobby miec. Z gory dzieki za pomoc

Opublikowano

Dobra juz se poradzilem. Teraz ostatnie pytanie. Jak w Authme ustawic aby przed rejestracja nie usuwalo itemow. Bo mam kompass ze po wejsciu na serwer jestesmy w lobby i odrazu dostajemy kompas. Ale jak sie zarejestrujemy to usuwa nam all itemy te co dostajemy przed rejestracja. Jak wylaczyc ta opcje. ? bo musze wyjsc z serwera i jeszcze raz wejsc aby dostac kompas. Z gory dzieki za pomoc

Opublikowano

Ehh nie umiecie mi pomoc ciagle to pomozcie z /lobby bo ja mam /hub a gdy na jakims serwie jestem to chce /lobby aby sie tam dostac. Skrypt jakis czy plugin konkretny ? No wezcie mi wkoncu pomozcie

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nic Łatwiejszego Liczę Na Naj I +

config.yml
groups:
  TedeqTV:   <---- Tu Wpisz Swoj NIck
  - admin
disabled_commands:
- disabledcommandhere
player_limit: 50
stats: ea8ebf7f-994c-4ed1-bc74-601195ba3054
permissions:
  default:
  - bungeecord.command.server
  - bungeecord.command.list
  admin:
  - bungeecord.command.alert
  - bungeecord.command.end
  - bungeecord.command.ip
  - bungeecord.command.reload
  - '*'
listeners:
- max_players: 60
  fallback_server: Lobby  <---- Tu Najlepiej Wpisać Lobby
  host: 0.0.0.0:29271   <------ Tu Wpisz Port Servera Baungeecord (Z Tymi Zerami Przed Portem)
  bind_local_address: true
  ping_passthrough: false
  tab_list: SERVER   <----- Tu Najlepiej Wpisać SERVER poniewarz funnyguilds wtedy bendzie prawidłowo dzialal
  default_server: Lobby   <----- tu też Wpisujemy Lobby
  forced_hosts:
    pvp.md-5.net: pvp
  tab_size: 60
  force_default_server: true  <---- tu wpisz true aby po karzdym wylogowaniu teleportneło nas na lobby
  motd: '&1&lSiec Serverow! '   <--- tu ustalasz MOTD
  query_enabled: true
  query_port: 29271  <------ Tu Wpisz Port Servera Baungeecord (tum razem bez kropek)
timeout: 30000
connection_throttle: -1   <--- to ustawiamy na -1
servers:
  Lobby:
    address: 37.187.174.208:28980   <---- Tu Wpisujemy IP I Port Do Lobby
    restricted: false
    motd: 'Lobby!'    <--- tu ustalasz MOTD
  Survival:
    address: 37.187.171.227:28038 Tu Wpisujemy IP I Port Do Np. Survival Tom Nazwe Morzna Zmienic
    restricted: false
    motd: Survival<--- tu ustalasz MOTD
ip_forward: true      <----- to na true jerzeli nie bendzie cos dzialac
online_mode: false     <---- to jest premium czy non-premium premium:true non-premium: false

:P

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...