Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny błąd

kaczka123456789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem z grą skill grałem sobie potem wyłączyłem kompa i znowu chciałem grać a tu nagle podczas logowania wyskakuj ciągle BŁĄD: 0x19100B nie wiem co z tym zrobić nigdzie nie ma odpowiedzi proszę o pomoc ( nie posiadam anty-virusa )

Opublikowano

Jest to wina programu xgincode.

Spróbuj wyłączyc programy typu skype , przeglądarki itp.

---------------------------------------------------------KIM JESTEŚ ? JESTEŚ SKILLOWCEM !!!!!!!---------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Niestety nic to nie pomogło skype nie mam aktualmnie a przeglądarki są wyłaczone. Chodzi tylko skill (jeśli to ważne mam win 8) a sama gra się wyłącza dopiero gdy daje login i wtedy się gra wyłącza i wyskakuje ten błąd...

Opublikowano

Pojawienie się tego błędu nie musi świadczyć, że ktoś korzysta z cheatów...

Jest to spowodowane tym, że XIGNCODE wykrył kolidujące oprogramowanie (może to być dowolny program, który mamy obecnie uruchomiony, np. Hotspot Shield, Deamon Tools, przeglądarki itd.), dlatego na czas gry proponuję wyłączyć wszystkie niepotrzebne aplikacje. Przejrzyj również listę aktywnych procesów i wyłącz zbędne. Jeśli stwierdzisz, że nic więcej nie jesteś w stanie wyłączyć, a problem nadal będzie występował:

- przed uruchomieniem SKILLa kliknij Check files

dodaj grę do wyjątków w antywirusie i firewallu (najlepiej całkiem wyłącz na czas instalacji i gry)

- uruchom grę w trybie zgodności z Windows XP SP3

odinstaluj grę, usuń wszystkie powiązane z nią pliki i ją zainstaluj ponownie

- wyczyść nieprawidłowe wpisy w rejestrze systemu (polecam CCleaner)

W razie dalszych problemów, pisz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...