Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Sembia.eu

Świeżak.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ładnie Canzas rozdawać pliki Harnasia :v Może komuś się przydadzą. :D

/e Tak naprawde Canzas za to powinienes wypierdalać.

Opublikowano

­wypierdalaj canzas j****y złodzieju

Dostał od Flourine i kozaczy, jak zawsze zresztą. DZIECIAK J****Y :D

+Jednak za zdj. tego malego zjeba xdddd

Opublikowano

­

Dostał od Flourine i kozaczy, jak zawsze zresztą. DZIECIAK J****Y :D

selekcja naturalna go k***a wyniszczy, poza tym to są pliki z VPS-a z bety, bo jeszcze w srodku widze elo.tar.gz które pamieta czasy shayena

Opublikowano

­Przykro mi że pliki są stare, jeszcze z czasów beta testów serwera :)

Nie ładnie tak się chwalić plikami od @Invence.

Opublikowano

­Przykro mi że pliki są stare, jeszcze z czasów beta testów serwera :)

Nie ładnie tak się chwalić plikami od @Invence.

Radzę zapoznać się z opisem paczki .rar Prosiłbym również nie porównywanie mnie do Flourine oraz Cannzasa. Pliki mam, ponieważ kupiłem wszystko co miał Cannzas wraz z TS3 oraz domenami. Wszystko wie Makin także. Proszę nie pisać do mnie na wiadomość prywatną o Account. Rarytasy, które dodaje do mojej kiełbasy nie są na sprzedaż.

385541427972753564465.png

Opublikowano

­

Radzę zapoznać się z opisem paczki .rar Prosiłbym również nie porównywanie mnie do Flourine oraz Cannzasa. Pliki mam, ponieważ kupiłem wszystko co miał Cannzas wraz z TS3 oraz domenami. Wszystko wie Makin także. Proszę nie pisać do mnie na wiadomość prywatną o Account. Rarytasy, które dodaje do mojej kiełbasy nie są na sprzedaż.

i widać z mózgiem tak samo bo spierdolonie umysłowo zadziwiająco podobne ja sie tylko pytam gdzie są modzi, tak twardo nie pozwalają wrzucać prezentacji z modelami z innych gier a jak ktos pliki podpierdala to stoi w dziale  dłuzej niż k***s na widok sashy gray

Opublikowano

­

i widać z mózgiem tak samo bo spierdolonie umysłowo zadziwiająco podobne ja sie tylko pytam gdzie są modzi, tak twardo nie pozwalają wrzucać prezentacji z modelami z innych gier a jak ktos pliki podpierdala to stoi w dziale  dłuzej niż k***s na widok sashy gray

Prosiłbym o zachowanie minimum kultury. Jeżeli chcesz możemy pobawić się twoim skromnym tokiem myślenia. Jeżeli coś kupuję mam prawo zrobić z ową rzeczą co chcę. Brzydko mówiąc mogę na to nasrać i osobą trzecim szczerze c**j do tego.

Opublikowano

Prosiłbym o zachowanie minimum kultury. Jeżeli chcesz możemy pobawić się twoim skromnym tokiem myślenia. Jeżeli coś kupuję mam prawo zrobić z ową rzeczą co chcę. Brzydko mówiąc mogę na to nasrać i osobą trzecim szczerze c**j do tego.

Ale jak zaj****sz to możesz dostać słownego ch**a w pysk. 

Agresywny Harnaś za 3... 2... 1... :v

­

TaRAWgG.png

Opublikowano

­

Jeżeli coś kupuję mam prawo zrobić z ową rzeczą co chcę

No ty chyba oc**jałeś do końca widze, nie masz prawa tykać tych plików a tym bardziej ich udostepniać canzzas, gówno mnie obchodzi skąd je masz są moje i c**j masz do gadania

Opublikowano

Cieszy mnie fakt, że się mną wzorujesz, ale ja nie okradam ludzi.

­

Kumplu bądź spokojny i tak każdy szanujący się Kumpel nie ukradnie ci tych plików.

Nawet jeśli, to życze mu powodzenia z stawianiem drugiego takiego samego serwera.

Moim zdaniem nie masz się co martwić, olej złodzieja i tyle.

Kumple i tak są po twojej stronie.

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

­

Cieszy mnie fakt, że się mną wzorujesz, ale ja nie okradam ludzi.

Kumplu bądź spokojny i tak każdy szanujący się Kumpel nie ukradnie ci tych plików.

Nawet jeśli, to życze mu powodzenia z stawianiem drugiego takiego samego serwera.

Moim zdaniem nie masz się co martwić, olej złodzieja i tyle.

Kumple i tak są po twojej stronie.

Po co ty sie wgl udzielasz skoro ty nie żyjesz, juz nawet shizy mam widze

Opublikowano

­

No ty chyba oc**jałeś do końca widze, nie masz prawa tykać tych plików a tym bardziej ich udostepniać canzzas, gówno mnie obchodzi skąd je masz są moje i c**j masz do gadania

Czemu piszesz do mnie jak nie do mnie. Nie jestem żadnym canzzasem. Twój tok myślenia mnie dołuje. Polecam kliknąć magiczny przycisk 8281514282600251365939.jpeg i wyjść pilnować swojego serwera 5384014282600251365939.jpeg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...