Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka 120zł

Ry23232323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę ci polecić myszkę Ozone. 

Argon lub neon. Mają też inne myszki bardzo dobre. Firma współpracuje z Faceit. Neon jest droga ale, warta ceny :)

86226145013474567463.png

Opublikowano

A ten kinzu jaki sensor ma i czy się nadaje do cs :) Czytałem że ma słaby sensor bo avago 3050 czy to prawda? :C. Podajcie też inne firmy tylko dodaje logitecha :0

Opublikowano

A ten kinzu jaki sensor ma i czy się nadaje do cs :) Czytałem że ma słaby sensor bo avago 3050 czy to prawda? :C. Podajcie też inne firmy tylko dodaje logitecha :0

do jakiej kwoty? 

za 120zł nic dobrego nie kupisz.

za 150 SS kinzu v3 , kana, razer abyssus

Opublikowano

Przecież kinzu widziałem po 120 zł

v3 najtaniej za 150 zł. 

Opublikowano

natec genessis gx57 jeśli chodzi o tańsze koszta, kosztuje 100 zł a specyfikacjami ładnie nadrabia.. sam korzystam przez pewien czas i jak na tą cene jest po prostu dobra

Opublikowano

Zdecydowanie odradzam kupno od jakiś razerów, steelseriesów że względu na cenę za markę. Identyczne myszki kupisz w tańszej cenie mniej wyhaypowanej firmy. Polecam jakąś inna firmę, oczywiście myszka musi Ci dobrze leżeć w dłoni-odpowiedni rozmiar.

Opublikowano

Zdecydowanie odradzam kupno od jakiś razerów, steelseriesów że względu na cenę za markę. Identyczne myszki kupisz w tańszej cenie mniej wyhaypowanej firmy. Polecam jakąś inna firmę, oczywiście myszka musi Ci dobrze leżeć w dłoni-odpowiedni rozmiar.

czyli sensor, jakość wykonania i sterowniki nie mają znaczenia? xD

tylko cena i kształt?

Dobrze ze jak kupowałem pierwsza myszke nie pytałem na tym forum bo bym kupił pewnie jakiegoś a4techa za 30zł

Opublikowano

Czyli moja wypowiedź zrozumiałeś, że to nie ma znaczenie? Wystarczy czytać ze zrozumieniem, mówię, że MOIM zdaniem 70% to wygoda myszki w dłoni. Cena, sam przepłacałem przez kilka lat na myszkach i mówię, że nie warto MOIM zdaniem płacić za firmę.

Opublikowano

Ja również używam a4Techa myche, bloody V3, kształt ma bardzo podobny do DeathAddera, jest wygodna i ogółem daje rade. Tylko jeżeli ktoś chce ją kupować to polecam z metalowymi ślizgaczami, są świetne.

Opublikowano

Mam a4tech myszke model blazing a6. Myśle naad myszka kinzu v2. Co powiecie

Kinzu v2 ? Nie prościej nazbierać 30 zł więcej i zakupić coś z wyższej półki pokroju Kinzu V3( której aktualnie używam i sprawuje się wyśmienicie ) 500 DPi 1.76 Sensa w grze i banie lecą. Kinzu v2 ma słaby sensor, opóźnione kliknięcie. Ewentualnie jak nie model kinzu V3 to może być Kana V2, na procepeu widziałem za 140 zł + często są jakieś rabaty. 

­345mulx.jpg

Opublikowano

Mam a4tech myszke model blazing a6. Myśle naad myszka kinzu v2. Co powiecie

mialem kinzu v2 i z tego co pamietam miala plastikowe slizgacze i slaby sensor (małą prędkość max)

lepiej v3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...