Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w cs:go na nawet dobrym sprzęcie

Kakuzku21pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przejde odrazu do sedna sprawy, gdyż mam lagi w CS GO komputer?

Intel Pentium D CPU 2,80ghz

3GB Ram

AMD Raedon 5570 hd

Wymagania raczej spełniam wszystko na najniższe największe lagi są gdy strzelam albo jak widze przeciwnika.. to tyle mam nadzieję że ktoś pomoże :<

Opublikowano

Powyłączaj wszystkie zbędne programy, przejedź PC'ta CCleanerem, ustaw priorytet cs'a na wysoki(?). 

Btw. Ty masz LAGI czy ŚCINY? + Nie ten dział. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Wiem że nie ten dział ale nie wiedziałem który nowy tu jestem :( Sciny mam na początku lekkie później bez lagów tak 24-28fps a przy akcji scina znowu..

ccleanerem zara przejade + ustawie priorytet na wysoki :)

Opublikowano

Czy masz podczas gry włączone aplikacje typu skype,ts,gg,internet..... ?­

Tak mam.. Jednak to są lagi nie sciny.. + Dać wam screen z procesów czy z czegóś?

post-1368430-0-54488500-1428254455_thumb.jpg

Opublikowano

Na takim sprzecie to lec grac w 1.6 a nie na globala sie porywasz. :) Nic nie zrobisz. komputer z bitwy pod grunwaldem, a cs takich malych wymagan nie ma.

Opublikowano

Na takim sprzecie to lec grac w 1.6 a nie na globala sie porywasz. :) Nic nie zrobisz. komputer z bitwy pod grunwaldem, a cs takich malych wymagan nie ma.

Dojebałeś :) Spełniam wymagania CS'a nawet sprawdzałem na np . Can You Run It... ziomek komp słabszy o połowe i pizgał pozdrawiam znawco.

Opublikowano

Pozdrawiam znawco, k***a typie siedzialem wiecej w kompach niz ty w pampersie. Radeon 5570? Karta ktora nadaje sie jedynie do ogladania filmow i przegladania zdjec, typowa karta do komputerow biurowych lub sytarych gotowcow, intel pentium d? Tak naprawde jest to tylko 1 rdzen fizyczny, cs go potrzebuje conajmbiej 2. Wiec sam nie pier*dol typie, tylko jak chcesz pograc w globala to zmien kompa, lub mecz sie na 20 fpsach znaffco.

PS na 2 razy slabszym kompie to mogl grac co najwyzej w 1.6 ;)

Opublikowano

Kolego, masz za słabego neta, musisz wyłączyć kilka opcji, i działać na prawie najmniejszych ustawieniach, a nawet i najmniejszych.

100mb/s..

Pozdrawiam znawco, k***a typie siedzialem wiecej w kompach niz ty w pampersie. Radeon 5570? Karta ktora nadaje sie jedynie do ogladania filmow i przegladania zdjec, typowa karta do komputerow biurowych lub sytarych gotowcow, intel pentium d? Tak naprawde jest to tylko 1 rdzen fizyczny, cs go potrzebuje conajmbiej 2. Wiec sam nie pier*dol typie, tylko jak chcesz pograc w globala to zmien kompa, lub mecz sie na 20 fpsach znaffco.

PS na 2 razy slabszym kompie to mogl grac co najwyzej w 1.6 ;)

Grał w CS"a GO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...