Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Minecraft. - Możliwa wymiana.

ZiomekWLKP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Minecraft.
Metoda kontaktu: Skype: vCastir ( avatar czerwonego angry birdsa - inne to stare konta ) - GG: 
51227884 Oraz PW.

Opis rzeczy: Sprzedam konto Minecraft.
Nie daje gift-code, lecz po kupnie, zostaje one realizowane i odrazu założone na dany nick, email oraz hasło.
Przed kupnem, prosze koniecznie o kontakt GG, Skype - lub PW, w celu przebadania sytuacji.

- U mnie, zyskujesz 100% gwarancje zadowolenia, gdy sprzedaż nie pójdzie zgodnie z planem, gwarantuje zwrot pieniędzy.
Oczekiwana/oferowana cena: Oczekiwana cena to minimalnie 50 złotych, gdy do oferty zostanie coś dodane - czyli 50 złotych, plus nie potrzebne konto itp.
Zdjęcia/inne informacje: Nie ma tu co dodawać zdjęć, konto jest normalne.
- Dodatkowe informacje:

* Po zakupie, automatycznie gift-code zostaje przypisany do danego nicku, który już nie został wybrany przez innego użytkownika.
* Jeżeli nick nie będzie Ci pasować, możesz go zmienić, dzięki temu że będziesz miał możliwość zmienienia nick'u.
* Po zakupie automatycznie konto jest dopisane do twojego email-a, wraz z hasłem.
* W razie problemów, proszę pisać na dowolny kontakt, - gdy konto będzie podane, koledze - lub nieznajomemu, | oszuście - nie jestem odpowiedzialny za wine, i nie zwracam pieniądze.
* Konto jest na 100% oryginalne, - możliwość konta Premium nie zostaje odebrana po kilku dniach, jest ona dostępna na zawsze.
* Nie zakazuje sprzedania konta, można konto śmiało sprzedać.

* Konto mogę zamienić za konto, lub za coś innego co jest wart konta premium - lub przekracza jego cene, lecz nie jest używana ( dotyczy konta w metin 2 itp. )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...