Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam YouTubera Wyświetlenia 1.000+ na SGM OFERTA Proma Profesjonalnego Harda.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli temat napisałem w złym dziale proszę o przeniesienie, dziękuję.

Mam na imię Sylwester i zajmuje się profesjonalnie budowaniem prywatnych serwerów od paru Lat, z biegiem czasu ukończyłem swój ostatni projekt i zebrałem profesjonalną ekipę, zapraszam do przeczytania mojej oferty!

Jest to mój 3 i ostatni projekt i mierze w 1.000 Graczy.

Serwer jest gotowy w 100% i startuje 14 Kwietnia!

http://www.mpcforum.pl/topic/1393152-eternal-kingdompl-dedyk-hard/

Co Potrzebuję?:

1. YouTubera który posiada 1.000+++ Wyświetleń pod filmami.

2. YouTuber musi nagrywać serię Sprzed-Update oraz Let's Play na Prywatnej Postaci.

3. Profesjonalizm tak jak i ja oferuję.

Co Oferuję?:

1. Pełen Profesjonalizm i Profesjonalną Ekipę z długim stażem. 

2. Rangę SGM

3. 15-25% Zysku z IS w zależności od ilości Wyświetleń i Subskrypcji ( Przy 1.000 Graczach zyski były by wysokie )

4. Doskonale spędzony czas.

5. Miłą i pomocną załogę.

6. Pomoc co do YouTube, Sony Vegas, Photoshop, Intr, Grafiki, Trailerów od mojej załogi

7. Gwarancje na serwer na lata.

Kontakt:

MPC Forum > Prywatna Wiadomość.

Pozdrawiam i czekam na wsze Zgłoszenia!

Chcę dodać że posiadam już 4 YouTuberów od 300 do 700 wyświetleń.

Opublikowano

Nie polecam. Na serwerze nie ma nic ciekawego, sam administrator jest strasznie chamski, mozna to zobaczyc po fali hejtow w jego zapowiedzi. Nie ma senau z nim pracowac.

Opublikowano

Polecam, miał już poważny projekt, zna się na rzeczy. Siedzi trochę w tym a to ważne.

Serwer klasyk - jedni lubią jedni nie [up]

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Nie polecam. Na serwerze nie ma nic ciekawego, sam administrator jest strasznie chamski, mozna to zobaczyc po fali hejtow w jego zapowiedzi. Nie ma senau z nim pracowac.

ciekawe kto ma bardziej ciekawe życie ja stawiając serwer czy ty latając za mną jako hejter starając mi się w czymś przeszkodzić (Y) Powodzenia.

te 1.000 postów twoich to pewnie same hejty w końcu na hejtach łatwo się wybić haha.

Opublikowano

ciekawe kto ma bardziej ciekawe życie ja stawiając serwer czy ty latając za mną jako hejter starając mi się w czymś przeszkodzić (Y) Powodzenia.

te 1.000 postów twoich to pewnie same hejty w końcu na hejtach łatwo się wybić haha.

Lepsze i to niż wciskanie ludziom, że zrobiło się Ravie  :rolleyes:

Opublikowano

Lepsze i to niż wciskanie ludziom, że zrobiło się Ravie  :rolleyes:

ja nie muszę niż wciskać wystarczy że się zalogują do gry. ;)

i tak samo świetnie o tym wiesz i ty i nie powinieneś udzielać swojego zdania póki się nie zalogujesz bo to jest tylko bezdenne nabijanie postów.

a kto nic nie wie o mnie ani o naszej ekipie może jedynie sobie pohejtować bo zaręczam tym że każdy kto nas zna wie na jakim stopniu pracujemy.

Opublikowano

i tak samo świetnie o tym wiesz i ty i nie powinieneś udzielać swojego zdania póki się nie zalogujesz bo to jest tylko bezdenne nabijanie postów.

a kto nic nie wie o mnie ani o naszej ekipie może jedynie sobie pohejtować bo zaręczam tym że każdy kto nas zna wie na jakim stopniu pracujemy.

Dzisiaj zapytam się Isamu co tam miałeś z Ravią wspólnego, zobaczymy ;)
Opublikowano

Dzisiaj zapytam się Isamu co tam miałeś z Ravią wspólnego, zobaczymy ;)

z jaką ravią? ja nic z ravią nie miałem wspólnego, lecz z serwerem który był przez chwile nawet wyżej od ravi.

Opublikowano

Ja nie hejtuje, tylko stwierdzam prawde. Wyslales jednemu z YTuberow oferte taką samą jak w tym temacie, podając się za twórce Ravii  xD

Opublikowano

Ja nie hejtuje, tylko stwierdzam prawde. Wyslales jednemu z YTuberow oferte taką samą jak w tym temacie, podając się za twórce Ravii  xD

nie nie wysłałem :L 

To może podasz nazwę tego serwera? 

a co zrobisz jak ci podam tą nazwę?.... jak chcesz to wejdz na TSa na TSie jestem w stanie podać więcej informacji, to tyle, trzymajmy się tematu, SZUKAM YouTubera.

Jedynie mogą podać moje nicki z poprzednich serwerów [GA]Amnesja, [HGM]Yirumi, [TECH]Trycer

mam tak samo ekipe i ludzi z poprzedniego projektu którzy potwierdzą moją pozycję i moją pracę jak i to że serwer był ponad ravią :)

jeśli będziesz szukał mnie na TSie to raczej wieczorem :) bo jestem w hiszpani i zamierzam się dobrze bawić przez ostatnie 2 dni.

Opublikowano

To może podasz nazwę tego serwera? 

Słuchaj może źle przeczytałeś albo coś bo chyba takie coś pisał xD

hyicrn.jpg

Powodzenia polecam ThailGT do takich rzeczy.

­

2i29cae.png

Opublikowano

mam kontakt z ThailGT i będę jeszcze z nim rozmawiał, mam także 2 youtubera po 5-6k wyświetleń na filmach i czekam na odp ale póki co temat nadal otwarty

dzięki :)

Opublikowano

ref! mam już w sumie 5-6 youtuberów których do mnie napisało i niektórym złożyłem już propozycję a niektórzy na nią jeszcze czekają iż nie jest łatwo być online 24/7 aby się nie minąć oczywiście :D mam nadzieję że na start będzie huczno nie odmawiam żadnemu youtuberowi, bierzemy wszystkich, temat jak na razie dalej czynny ponieważ 4 z nich nie będzie nagrywać jako SGM a 2 z nich mi napisało i od czasu napisania nie było jeszcze na mpc a więc temat dalej otwarty! 

jakby co to dam znać kiedy może być do zamknięcia, z każdym youtuberem mogę najwyżej zawiązać inną umowę + możliwe że będziemy potrzebować jeszcze 1 GM.

A więc temat otwarty czekam na dalsze propozycję co do SGM i czekajcie na więcej informacji!

Edit@@

Od Jutra zaczną się pojawiać filmy od youtuberów z widzami 300, 450, 500, 700, 2.000, no i mam jeszcze jednego z 3.400 widzów z którym będę się dogadywał już jutro po powrocie z majorki i drugiego 15.000 widzów i zrobie wszystko by ten 15.000 widzów zawitał u nas w drużynie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

red. nadal szukani youtuberzy! youtuber na SGM nadal poszukiwany

poszukuje także youtuberów nawet od 300 wyświetleń + i też zostaną wynagrodzeni więc PW!

Pierwsze reklamy już są na YouTube dziś zobaczycie więcej.

Opublikowano

F5! :) mniej więcej już mam to co chciałem osiągnąć ale temat nadal aktywny do dnia 13 kwietnia, więc jeśli macie jeszcze jakieś zgłoszenia to czekam na nie, dzięki!

Opublikowano

jedyny serwer lepszy od Balmory i Ravi jaki przychodzi mi na myśl to Dreanor2

Co do tematu to sądzę że dawanie SGM pierwszemu lepszemu youtuberowi z 1k widzów + to mało profesjonalne :)

Powodzenia

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

jedyny serwer lepszy od Balmory i Ravi jaki przychodzi mi na myśl to Dreanor2

Co do tematu to sądzę że dawanie SGM pierwszemu lepszemu youtuberowi z 1k widzów + to mało profesjonalne :)

Powodzenia

teraz już ten serwer nie jest lepszy po starcie owszem był póki byłem pod jego dowodzeniem.

Co do tematu SGM to wcale to nie jest jakoś mało profesjonalne, tak samo masz w każdej pracy a szczególnie w realu, liczy się doświadczenie a nie to że świeżak czy coś.

Nadal szukam pobocznych YouTuberów możliwe że dziś będę miał już głównego! 

YouTuberzy Po 500 Widzów + z aktywnymi kanałami dostaną jakieś Konto VIP na start w celu nagrywania serii!

Opublikowano

Nie polecam. 1000 graczy? xD

Pod koniec tego czegoś nie będzie w rankingu tego 1000. 6h po starcie i całe 50 postaci.

Btw. od kiedy youtuber to znaczy doświadczenie? Równie dobrze jakiś dzieciak z majnkrafta mający te 1k wyświetleń mógłby się zgłosić.

Dobrze, że to już Twój ostatni projekt.

tenor.gif

Opublikowano

mam kontakt z ThailGT i będę jeszcze z nim rozmawiał, mam także 2 youtubera po 5-6k wyświetleń na filmach i czekam na odp ale póki co temat nadal otwarty

dzięki :)

Jeśli chcecie kogoś kto nabija, ma kupione wyśw. to polecam reklamę 30zł za odc. = 0 reklamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...