Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System

dodu1223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepsza jest 7. Ja mam oczwywiście inną bo nie potrzebuję tych co ram zżerają więc zmieniłem na taki system który mało co zabiera. Ale do gier to 7. 8.1 jest bardziej do prac w biurze itd :)

86226145013474567463.png

Opublikowano

Windows 7 jest lepszy.Nwm na ciul ten 8.1 wyszedł na PC, to już lepiej kupić tableta, laptopa z takim systemem a nie kompa.

sds.jpg

Opublikowano

­

Windows 7 jest lepszy.Nwm na ciul ten 8.1 wyszedł na PC, to już lepiej kupić tableta, laptopa z takim systemem a nie kompa.

Aha. Jest dobrze zoptymalizowany i gry będą wkrótce robione pod to co będzie oferował Framework który będzie dla systemów 8 wzwyż. Jądro systemu jest to samo co na tabletach... ale idąc twoim tokiem myślenia: po co kupywać tablet z w8, lepiej kupić kompa. :)

hiFG4ZA.png

Opublikowano

No w sumie to nie wiedziałem, skoro teraz gry będą robione na 8.1 i wzywż to im lepszy system operacyjny, to tym lepsza wydajność, ale jednak ja zostane przy 7.

sds.jpg

Opublikowano

A ma ktos 8.1 i z nim GO

?Bo slyszalem ze problemy sa z nim pod gry wlasnie

Bo twierdzilem ze jak nowszy sys tym lepiej chodza gry jednak mylilem sie :)

Coraz nowsze gry lepsze systemy

Opublikowano

­

A ma ktos 8.1 i z nim GO
?Bo slyszalem ze problemy sa z nim pod gry wlasnie

Bo twierdzilem ze jak nowszy sys tym lepiej chodza gry jednak mylilem sie :)

Nie myliłeś się. Tak jest.

hiFG4ZA.png

Opublikowano

To nie chodzi o sam system, tylko o directx i ilość ram. Odpal sobie WathDogsa albo jesze coś nowszego na win98, za kilka lat 7 nie będzie nadawać się do użycia bo przestaną go aktualizować jak niedawno xpeka. Sam przeżuciłem się z 7 na 8.1 i w grach nie zauważam różnicy.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

­

To nie chodzi o sam system, tylko o directx i ilość ram. Odpal sobie WathDogsa albo jesze coś nowszego na win98, za kilka lat 7 nie będzie nadawać się do użycia bo przestaną go aktualizować jak niedawno xpeka. Sam przeżuciłem się z 7 na 8.1 i w grach nie zauważam różnicy.

Postaraj się poinstalować aktualizacje z Windows Update. ;-)

hiFG4ZA.png

Opublikowano

­

Postaraj się poinstalować aktualizacje z Windows Update. ;-)

Sugerujesz że poprawi to wydajność? Robią mi się automatycznie, więc jestem na bierząco ;p
4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Bo to zalezy tez ile masz ramu.. kazdy czerpie inna ilosc

mam xp i nie aktualiz go kuz wiec zamierzam zmienic.

Niektore gry na minim nie pojda na xp tylko juz 7.

Opublikowano

­

Sugerujesz że poprawi to wydajność? Robią mi się automatycznie, więc jestem na bierząco ;p

Pewnie. Są tam łatki optymalizujące system, często rzeczy związane z dx.

hiFG4ZA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...