Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy w neostradzie każdy ma inne ip?

Mastereku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, neostrada ma dynamiczne IP po każdym resecie routera dostajesz "nowe", które może być używane przez kogoś innego. Przez co np. może zdarzyć się tak, że podczas gry wyskoczy Ci komunikat, że Twoje IP jest zbanowane.

b_560_95_1.png

Opublikowano

A jak mi np kolega wywali tym programem LOIC czy jak to sie tam nazywa to wywali caly internet wszystkim klientom czy tylko mi? Bo nie rozumiem tego bo juz mi raz probowal

A i jak np klient zakupuje internet i jakis tam dalszy kolega w ten sam dzien zakupil internet i nie zrobilismy reseta a kolega mieszka tam gdzies np 50 km ode mnie to mamy takie samo ip jak zakupilismy w ten sam dzien o tej samej godzinie i nie zresetowalismy routera?

Albo jak ktos ma tego samego neta co sasiadz i ma lacze czy jak to sie tam nazywa?   Za pomoc 15 lubie to

Opublikowano

A jak mi np kolega wywali tym programem LOIC czy jak to sie tam nazywa to wywali caly internet wszystkim klientom czy tylko mi? Bo nie rozumiem tego bo juz mi raz probowal

A i jak np klient zakupuje internet i jakis tam dalszy kolega w ten sam dzien zakupil internet i nie zrobilismy reseta a kolega mieszka tam gdzies np 50 km ode mnie to mamy takie samo ip jak zakupilismy w ten sam dzien o tej samej godzinie i nie zresetowalismy routera?

Albo jak ktos ma tego samego neta co sasiadz i ma lacze czy jak to sie tam nazywa?   Za pomoc 15 lubie to

Ile razy mam Ci powtarzać, że nie wspieramy oprogramowania typu LOIC...

Co do reszty pytań, to IP jest przydzielane losowo, nie ma na to wpływu godziny czy data, a co do współdzielenia łącza to wtedy chyba macie to samo IP, ale nie jestem pewny.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Boshe, W neostradzie jest tak, że jak zresetujesz roiter dostajesz nowe ip, przez co może się zdarzyć, że takie ip będzie również miał twój kolega, który również ma Neostrade.Nie zawsze tak jest i nie masz na to wpływu

Ps.Nie bój się LOICa skoro cie straszy to walinij mu w łeb o powiedz, że to jest karalne.

sds.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...