Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę kupić sobie starcrafta II lecz nigdy w to nie grałem. Czym różni się Wings of Liberty od Heart of the Swarm ? Co powinieniem kupić pierwsze ?

Opublikowano

Witam. Chcę kupić sobie starcrafta II lecz nigdy w to nie grałem. Czym różni się Wings of Liberty od Heart of the Swarm ? Co powinieniem kupić pierwsze ?

Jak rzekł poprzednik, na początku zapoznaj się z Wings of Liberty i przejdź kampanię. Spodoba się, kupisz Heart of the Swarm, które jest po części drugą częścią trylogii, ale de facto jest to dodatek wymagający podstawki do działania. Po przejściu kampanii w HotS możesz zająć się graniem multiplayer albo arcade w oczekiwaniu na ostatnią część trylogii, Legacy of the Void. Na tę sobie jeszcze poczekamy pewnie przeszło pół roku, więc masz czas ;]

Od siebie dodam, że od lat gram multi i jeśli czujesz się "competetive", to Starcraft II zapewni Ci najlepsze możliwości do mierzenia się z innymi graczami, których nigdzie indziej nie uświadczysz.

I am the god, the chaos and destruction
Behold the powers of my wrath

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...