Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Catalyst Control Center

VoxirDesign

Pytanie

Opublikowano

Gdy odpalam ten panel to okno nie wyskakuje. Proces się pojawia, ale nie mogę nic tam zmieniać. Uprzedzam, że nie mam żadnej płyty od grafy bo tego laptopa kupowałem 4 lata temu ;> Jakieś inne pomysły? Z góry dzięki za pomoc.

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sprawdzić te aktualizacje?

Panel sterowania -> system i zabezpieczenia -> Windows Update. Sprawdź, czy nie są dostępne ważne (ewentualnie opcjonalne) aktualizacje.

Coś z NET Frameworkiem 4.5 się instalowało na początku jak aktualizowałem stery.

Zainstalowało się do końca bez błędów? Na wszelki wypadek możesz je pobrać i zainstalować ponownie: http://www.microsoft.com/pl-PL/download/details.aspx?id=42642

Opublikowano

Najpierw zrobiłem to bez usuwania tego wszystkiego związanego z Catalystem. Lecz gdy ukazał się błąd po włączaniu CCC postanowiłem zajrzeć na neta może ktoś miał ten sam problem. Pisało, żeby w Panelu Sterowania to odinstalować, reset i instalować od nowa. Jak instalowało się po raz kolejny wywaliło ten sam błąd przy instalacji czegoś tam związanego z CCC. Teraz nawet jak kliknę PPM na pulpicie CCC się nie pokazuje, a wcześniej nie mogło znaleźć aplikacji odpowiadającej za uruchomienie CCC. Jakieś inne możliwośći? :<

@Aranthor

Opublikowano

Próbowałeś reinstalować lub aktualizować CCC? Sterowniki można pobrać z Internetu. Jeśli nie wiesz jaką masz kartę graficzną, sprawdź w menedżerze urządzeń lub w programie GPU-Z.

Opublikowano

Sprawdź, czy masz zainstalowane wszystkie krytyczne aktualizacje systemu oraz środowisko .NET Framework 4.5.

Jak sprawdzić te aktualizacje? Zielony jestem trochu :D Coś z NET Frameworkiem 4.5 się instalowało na początku jak aktualizowałem stery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...