Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem w lolu z ładowaniem statysytyk

ChudyNaDiecie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam otóż mam taki problem że jak koncze już runde w lolu to gra bardzo dlugo mi sie ładuje do ekranu statystyk po kliknieciu kontynuuj i mam czarny ekran da sie ku temu jakoś zaradzic?Z gory dzieki

Opublikowano

Z tego co wiem, kilku moich znajomych ma taki sam problem, czasem nawet wyłącza im clienta gry. Spróbuj reinstall, chociaż małe szanse, że pomoże. To są tak zwane wypadki losowe. 

Opublikowano

Też miałem kiedyś taki problem, po kliknięciu  czasem czekałem sekunde, a czasem nawet do minuty, po zmianie systemu z x86 na x64 problem ustąpił.

Opublikowano

Czasem czekam do okolo 12 minut.Specyfikacje komputera karta graficzna Nvidia GeForge 9600gt 1gb procesor amd athlon (II) x3 445 3.10 ghz 4gb ram windows 7 64 bity dodam ze tak sie dzieje od niedawna moze połtora tygodnia

Opublikowano

Spróbuj użyć cleanera lub cofnąć system, jak nie masz antywirusa to pobierz i przeskanuj kompa. Co do kompa to raczej nie jego wina :] mam praktycznie to samo i nie ma żadnych problemów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...