Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z transferem

rogoendplis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo kupiłem w mediamarkt lg 9 I generacji za 1k 

karte sim mam z sieci orange a jak uruchamiam telefon to wyswietla sie play

gdy kupilem transfer, nie dziala wgl 

opuscilem sobie az kolega dal mi karte sim PLAY z transferem i ja wlozylem do telefonu, no i internet zadzialal...

ja jebie o co w takim razie chodzi ? skoro ten telefon wyglada jak spod play to bede zmuszony zmienic orange na ta siec ? na niej mam 2 stowki i nie mam zamiaru przez j****y telefon je wyrzucac w bloto bo internet nie dziala..

moze da sie w jakis sposob to zrobic zeby tranfser orange mi dzialal ?

Opublikowano

dzwonić i pisać mogę

a da sie zmienic ten brand na zrootowanym telefonie ?

Ta, ale takie coś muszą ci wymienić telefon na niebrandowany. Kupowałeś bez umowy?

Opublikowano

bez

To bankowo się pomylili. Jak nie chce ci się z nim iść, odblokuj BL, o ile się da, i wgraj czystego softa LG.

Jeszcze innym wyjściem, może być ponowna konfiguracja internetu.

Opublikowano

a jeżeli miałbym isc z tym do mediamartku to co ? miałbym to powiedzieć im wprost od razu pewnie trafie na jakas nieobeznana osobe w tym temacie xD

Opublikowano

a jeżeli miałbym isc z tym do mediamartku to co ? miałbym to powiedzieć im wprost od razu pewnie trafie na jakas nieobeznana osobe w tym temacie xD

Zapytaj się, dlaczego pojawia się logo Playa, że nie możesz korzystać z neta i że wyczytałeś w necie, że fon brandowany i że żądasz wymiany,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...