Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# nie działa - po włączeniu gry wyskakuje błąd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podpinam się, nie jesteś sam kolego. Mam dokładnie taki sam błąd. Wczoraj L# działał, w nocy formatowałem komputer i myślałem że to wina tego, jednak nie tylko ja mam taki problem.

Opublikowano

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=6812

Może pomoże, sam miałem podobny problem lecz po zainstalowaniu Directa wszystko śmigało. 

Pozdrówki.

U mnie niestety nic nie pomaga, dalej nie wiem co robić. Wszystkie wymagane programy są zainstalowane, próbowałem reinstall i nic. Pozdrawiam również :)

Opublikowano

Spróbuj odinstalować visuale, frameworka a potem zainstaluj ponownie używając programu AIO runtimes.

Już próbuje, zaraz dam znać czy to coś zmieniło :)

Opublikowano

@Night1234

Zrobiłem tak jak mówiłeś i niestety ten sam błąd co na ss.

Ja miałem ten sam błąd, zrobiłem formata, odpalilem aio, zainstalowało wszystkie liby i od tamtego czasu nie mam żadnych problemów. Skoro nie pomogło to coś innego musi być przyczyną.

edit. dodam tylko że nie instalowałem sam directa. Po uruchomieniu cs;go automatycznie się zainstalował.

zobacz czy masz to wszystko 

post-618603-0-51130700-1428329816_thumb.jpgpost-618603-0-94622500-1428329824_thumb.jpg

Opublikowano

Ja miałem ten sam błąd, zrobiłem formata, odpalilem aio, zainstalowało wszystkie liby i od tamtego czasu nie mam żadnych problemów. Skoro nie pomogło to coś innego musi być przyczyną.

edit. dodam tylko że nie instalowałem sam directa. Po uruchomieniu cs;go automatycznie się zainstalował.

Ja dokładnie w ten sam sposób zyskałem directa ;) No cóż, w takim razie Tobie dziękuje za pomoc i czekam na kogoś kto będzie w stanie to naprawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...