Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY FATAL ERROR STEAM

valardos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem ze Steamem... Pobrałem go i nie mogę go nawet zaktualizować.. Wyskakuje następujący błąd: "Steam needs to be online to update. Please confirm your network connection and try again". Dodam, że podobnie mam z Origin i tez nie moge w nic grać online... Może ktoś mi powie czemu coś takiego się dzieje i jakaś prosta naprawa tego blędu bo bardzo chętnie bym sobie postrzelał w CS:GO... Z Góry bardzo dziękuję :).

@Edit

Internet mam, polaczenie wszystko jest okej także nie za bardzo rozumiem o co tu chodzi -.-

Opublikowano

Kieeedyś na starym komputerze też miałem taki błąd, czytałem troche na forach że to (z tego co pamiętam) brak jakiejś biblioteki w systemie, próbowałem wielu metod, lecz tylko reinstall pomógł , Tobie też to polecam ;)

Opublikowano

Reinstall to niezbyt dobra opcja, bo nie widzi mi się za bardzo tego robić. Ale no dzięki, ale może ktoś coś jeszcze ma za propozycje :(?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...