Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką kose wybrać?

DangoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, doradzcie mi jaką kose wybrać do 100-120-140 eurosów? Czekam na wasze wypowiedzi, myślałem jeszcze nad kupieniem 2 kos jednej do ct i 1  do tt ale jednak nie, wole 1 ale porządną

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Do 140 euro możesz kupić sobie motylka-noc(ft) z wyglądem mw jeżeli Ci się poszczęści, czy też zwykłego motylka, który też jest całkiem fajny. Ewentualnie może jakiś Bagnet Niebieska Stal (ft)?

Pasjonat
Opublikowano

Szkarłatna Sieć byłaby wg mnie najlepsza, albo bayonet jakiś.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Najbardziej mnie korci karambit i motylkowy jakis (case hardended albo noc). Mam wlasnie problem pomiedzy motylkiem a karambitem

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Z tego co widziałem, najbardziej przypodobał mi się

Nóz motylkowy noc,

W sumie Karambit też nie jest w cale taki zły.

sds.jpg

Opublikowano

Mam mega problem xD, bo kolejnej kosy juz raczej sobie nie kupie

Chyba ze zostane przy bayonet urban masked well-worn i pokupuje jakies skiny ale wolalbym chyba kose

Opublikowano

Nóż z hakiem (★) | Doppler (Fabrycznie nowa) spoko skin :>

PS. Kup taki jaki tobie odpowiada. 

Opublikowano

Najbardziej mnie korci karambit i motylkowy jakis (case hardended albo noc). Mam wlasnie problem pomiedzy motylkiem a karambitem

Noc ładniejszy chociaż możesz pokusić się żeby wyczekać CH z dużym % blue lub 100% gold za normalną cenę, aczkolwiek będzie to trudne ale tak kupując możesz przynajmniej zyskać cuś  :D

Opublikowano

Myślałem nad zostawieniem sobie w eq tą kose co mam (bayonet urban masked well-worn) i doladowanie za 50 euro i pokupowanie resztek skinow. Mam ak i glocka juz, jakis cyrexik wpadnie i orion i git. Ale dalej sie zastanawiam nad poprostu lepsza kosą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...