Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłacalność gry

.StàrScream

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem fanem wirtualnego biegania z karabinem ale zauważyłem że ta gra stała się bardzo popularna. Opłaca sie na nią wydać te 40-50 zł? Nie przepadam za grą typu RAMBO MODE ON itd. Jak już to wolę spokojnie w krzaczku lub okienku przyczaić się na przeciwnika i oddać celny strzał ze snajperki. CS:GO daje taką możliwość? Dużo tam broni typu snajperka, karabiny z celownikami typowo snajperkowymi? (nie wiem jak to fachowo nazwać, militaria mnie nie interesuje) Dużo tam dzieci przed mutacją skrzeczących w słuchawkach? Jeśli tak jest chociaż możliwość mute...?

"Humans don't deserve to live."

Opublikowano

Jest możliwość mutowanie graczy, bronie z przybliżeniem są dokładnie trzy sztuki. Gra stała się popularna, bo większość yt go kręci. 

Opublikowano

To przedewszystkim gra taktyczna, trzeba podejmować mądre decyzję i współpracować z sojusznikami. To gra skillowa, w której trzeba pokazać kto jest lepszy. Nie zobaczysz tutaj wielkiego zróżnicowania broni, praktcznie przez cały mecz grasz z kałachem, m4, albo snajperką.

Opublikowano

Counter-Strike GO - Gra w której gra się TP. Bez Tp nie ma wygranych rund. Opcja mute jest (Dzięki bogu !! ^^ ) więc kastraty bez problemu da się wybić :D

Co do karabinów z przybliżeniem są 5 - Awp, Autloama (Scar,GS) Aug , SG i SSG (Scout)

86226145013474567463.png

Opublikowano

Krzaków tu raczej nie uświadczysz... Zresztą co za problem obejrzeć jakiś gameplay i wykształcić własną opinię?

opinii nie tworzysz podczas ogladania

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Masz podział na TT i CT, w TT raczej nie możesz się wykazać swoim stylem gry, bo w tej drużynie chodzi o atakowanie, natomiast w CT musisz bronić bombsite przed TT, więc w tej drużynie bez problemu możesz stać ze snajperką i czekać na przeciwnika. Dzieci trochę jest, więcej rusków ^^ ale jest opcja mute.

b_560_95_1.png

Opublikowano

40-50 nie lepiej poczekać? Ja kupiłem za lekko ponad 20zł w promocji

Niespodzianka

<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...