Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która myszka bloody vs7 czy v8?

polop0123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie miałem przyjemności korzystać z v8, ale v7 mogę polecić, w tej cenie wątpię, że znajdziesz coś lepszego ;)

ok, bo czytałem  rózne fora i piszą ze nieopłaca sie kupywac v7,v8 bo mają c**j*wy sensor i że lata

jak możecie podajcie dobrą myszke do 100zł pod gry fps na małą dłoń od kciuka do fakera mam 11cm (i jeszcze nie wiem dokładnie jak chwytam myszke czy palm grip czy jak?>)

Opublikowano

ok, bo czytałem  rózne fora i piszą ze nieopłaca sie kupywac v7,v8 bo mają c**j*wy sensor i że lata

Jak ustawiają max. DPI to tak jest :D

Do cs'a spokojnie starcza, ostatni raz grałem na niej w orzełku więc nie jest źle.

b_560_95_1.png

Opublikowano

V8 to tak na prawde V7 w wersji oburęcznej, z tych dwóch mogę polecić ci v7.

Aczkolwiek jeżeli miałbyś już kupować Bloody to polecam TL9 trochę droższa, ale sensor lepszy.

A najlepiej to jakbyś samemu poszedł do sklepu i wypróbował bo nie każda myszka każdemu pasuje.

Opublikowano

Jak wgl ustawić DPI w V7M? Bo ją mam i nie wiem.. no i te przyciski na środku nie działają, tzn klikam zmienia się kolor gałki ale nic się nie dzieje :s

Musisz zainstalować program od bloody i tam wszystko ustawiasz.

Opublikowano

Musisz zainstalować program od bloody i tam wszystko ustawiasz.

a propo programu  to trzeba go uruchamiać ??? bo tylko by mi komputer zamulał a do tego mam słuchawki bloody  i tez mam program do nich i 2 programy to już tak nie bardzo;/

Opublikowano

a propo programu  to trzeba go uruchamiać ??? bo tylko by mi komputer zamulał a do tego mam słuchawki bloody  i tez mam program do nich i 2 programy to już tak nie bardzo;/

Nie, chyba że chcesz mieć ustawionego recoila ;)

b_560_95_1.png

Opublikowano

W cenie 100 zł nie znajdziesz nic lepszego niz bloody.

Możesz w niej ustawić nawet zmiejszenie rozrzutu, pestkowanie itp. Combo czy coś nawet do lola np. 

Warto kupić V7.

Opublikowano

W cenie 100 zł nie znajdziesz nic lepszego niz bloody.

Możesz w niej ustawić nawet zmiejszenie rozrzutu, pestkowanie itp. Combo czy coś nawet do lola np. 

Warto kupić V7.

no tak podobn ten zmniejszony recoil czy core 2,3 jest niedozwolone, nie będe tego używał wole sam się nauczyc grac a nie na wspomagani:P

Opublikowano

Fakt myszka ma słaby sensor, ale wszystko można skorygować w ustawieniach. Do myszki trzeba się przyzwyczaić na początku źle mi się ją trzymało a teraz jest ok i plusem jest, że można raz skonfigurować myszkę tryby DPI itp a wszystko zostanie zapisane w pamięci myszki. Scrollem można szybko zmieniać DPI i jest to wygodne. + podświetlenie, solidny kabel, klawisze funkcyjne do tego dobra podkładka i mysz jest bardzo dobra w tej cenie jak najbardziej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...