Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telewizor 55+ pod konsolę.

Gość Szubryt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym kupić sobie do pokoju telewizor minimum 55" marki SONY lub Samsung. Głównie będę go używał pod Playstation 4, gdyż nie oglądam telewizji i zakup telewizora interesuje mnie tylko i wyłącznie pod komfort gry na konsoli. Nie znam się na tym co taki telewizor powinien mieć , aby dobrze się grało, nie było opóźnień na ekranie itd. Możecie coś polecić? Cena właściwie to około 5/6 tysięcy myślę, że maksymalnie. Jeżeli już ktoś poda jakiś model to fajnie, gdyby uzasadnił dlaczego taki a nie inny. Będę go na ścianie wieszał jeżeli to coś zmienia. Jeżeli pomyliłem działy to przepraszam, nie znalazłem po prostu działu, gdzie mógłbym napisać o TV.

Opublikowano

Może nie sony ani samsung, za to polecam Ci Telewizor LED SHARP LC-60LE857 ;) 60" obraz z*******y, naturalne kolory oddające rewelacyjny obraz. Mój brat śmiga właśnie na nim, na PS4 i gry wyglądają czarująco ;)

Opublikowano

Pamietaj, aby kupic telewizor z*******y, ale skoro nie ogladasz tv i masz ps4- bez smart TV, wielu wejsc hdmi, DVB-T itp., przyoszczędzisz trochę.

od kiedy na forum jest autocenzura? :O

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Pamietaj, aby kupic telewizor z*******y, ale skoro nie ogladasz tv i masz ps4- bez smart TV, wielu wejsc hdmi, DVB-T itp., przyoszczędzisz trochę.

od kiedy na forum jest autocenzura? :O

Ale po co? Można przepłacić o 2-3 koła :D

Zdecydowałem się na zakup KDL-55W955B.

Jeżeli masz większość czasu spędzać przed playem to po co ci takie odświeżanie? Poza tym, za Sony się przepłaca.

Opublikowano

No właśnie po to mi mały input lag bo będzie tylko do ps działał.

Opublikowano

To znajdź mi z takimi wymaganiami, które potrzebuję czyli imput lag do 20ms.

Opublikowano

Wedlug mnie tv 50+ to glupota do gry na konsoli, sam kupilem sobie 50" tv i nie moglem zwytrzymac przy nim grajac w gry w ktorych detale sa na calym wyswietlaczu, poprostu oczy sie mecza i bardzo latwo jest cos przeoczyc. Weglug mnie bezsens.

wakow9.png
Opublikowano

@F4k3r dokładnie, do gier max 47cal więcej to już przesada i najlepiej wybrać SONY, samsung i lg płaci się za markę a na te wszystkie "feature'sy" nie patrz, i tak za 2 lata telewizor nie będzie wspierany bo wyjdą nowe lepsze modele 

Opublikowano

Mam w salonie 55 i gra mi się wyśmienicie dlatego chcę sobie do pokoju kupić równiez 55.

Opublikowano

Wiesz co to jest ten imput lag kolego? Czy tylko naczytałeś się bzdur na internecie? To wcale nie zwiększa komfortu gry, nawet tego opóźnienia nie zauważysz. Co do marki to polecam Philips - jakość obrazu niesamowita, cenowo również są dość dobre.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Tak wiem co to imput lag i wiem jakie telewizory są do tego dobre. Weźcie pod uwagę też ping..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...