Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny i instancje

kd44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem się w błędnym kole... Nikt nie chce mnie brać na instancje, bo chodzę w bm-ach, a chodzę w bm-ach, bo nie mam niczego lepszego. Są jakieś inne sety z przyzwoitym atakiem i obroną pvp i które zdobywa się dość szybko ( nie mówię tutaj o chodzeniu na instancje po 100 razy i przy udanym dropie, tracę item w losowaniu ). Pod koniec instancji dostaje się jakieś skrzynie, z których mogę wybrać sobie jaki chcę item? Czy z takich instancji dropię itemy typu ''Specjal Greter Noble'' czy może ''Masterfull'' czy ''Gleaming Premium''? Trochę mnie przeraża fakt że niektóre instancje robi się 2h, a dropu i tak nie będzie...

Opublikowano

Najszybszą możliwością aby zrozumieć mechanikę gry oraz mechanikę instancji jest dołączenie do legionu. Również chodzę w BM'ach na instancje i ludzie bardzo chętnie mnie biorą dlaczego? bo mnie dobrze znają a znają mnie dlatego że dużo czasu siedziałem na TS z różnymi osobami z różnych legionów :).

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

A jak jest z dropem tych setów? Ile razy muszę ubijać jakiegoś bosa, żeby dostać eternal item? Jeszcze chciałem zapytać gdzie dropi set jormunganda?

Opublikowano

A jak jest z dropem tych setów? Ile razy muszę ubijać jakiegoś bosa, żeby dostać eternal item? Jeszcze chciałem zapytać gdzie dropi set jormunganda?

To zależy od instancji złote itemy zazwyczaj są po 1 na gracza w party. Eternal rozdziela się klasowo, set jormungunda dropi z bossa w UG (Underground - podziemia) - PO SPRAWDZENIU W GOOGLE NIE JESTEM PEWNY, sam nie ubijesz owego bossa dlatego najlepiej jest wybrać się legionowo, dodatkowo trzeba znać godziny respu bossów. Ogólnie polecam brać się za katalamize/runadium (kręcić odpowiedni dps). Kliknij tutaj aby dowiedzieć się o respach w UG

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Bez legionu będzie trudno dostać się na katalamize w secie za bm :/ Nawet na broku są jakieś sety, ale bez ataku i obrony pvp. Chyba prędzej uzbieram na set dl solidera, niż dropnie mi coś lepszego od bm-ów.

Opublikowano

Bez legionu będzie trudno dostać się na katalamize w secie za bm :/ Nawet na broku są jakieś sety, ale bez ataku i obrony pvp. Chyba prędzej uzbieram na set dl solidera, niż dropnie mi coś lepszego od bm-ów.

Zależy jaką klasą grasz?

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Zależy jaką klasą grasz?

Assassin. Gdyby te sety były na broku, to już dawno bym je miał, bo uzbierałem sobie 500kk. Jeszcze chciałem zapytać jaką instancje robi się bardzo szybko, a drop jest dość przyzwoity.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Możesz jeszcze zrobić sobie set za AP ( Punkty Otchłani ) lecz jest potrzebna bardzo duża ilość tych AP do tego ranga np. Oficera z 2 starami i jeszcze ceranitowe medale. AP najłatwiej chyba zdobyć chodząc na Dredgiona. Rangę na Oficera wbijasz zbierając Punkty Chwały. Ceranitki można solo zdobyć z questów w nowej lokacji Akaron dodanej w aktualizacji 4.7 na misjach dziennych lub tygodniowych ( już nie pamiętam czy to są dzienne czy tygodniowe). Alę wątpię czy miałbyś na to czas i chęci tak siedzieć po kilka godzin i zbierać to wszystko bo mi też się nie chce tego robić.  A jak ludzie nie biorą Cię na instancje bo chodzisz w bm'ach to zacznij sam rekrutować pt na insty i to może się okazać dobrym rozwiązaniem w tej kwestii. PS: Miałem tu dodać coś jeszcze ale zapomniałem co więc skończę. Powodzenia w grze. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...