Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Źle działający laptop

oskar877

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D Mam problem z laptopem lenovo :D Laptop co jakiś czas strasznie tnie,filmy na YT strasznie tną,przeglądarka muli. 
Po przeczyszczeniu ccleaner,przeskanowaniu antyvirem i ponownym uruchomieniu dopiero dobrze działa,jak marzenie :D Ale po jakimś czasie znowu tak samo tnie,i znowu czyszczenie,antywir itp :D Nie wiem czemu tak się dzieje :D Laptop nowy,nie grzeje się, i mało używany, bo tylko do oglądania filmów. Może ktoś coś poradzić? Nie wiem czy dobry dział, jeśli zły to proszę o przeniesienie. 
O to jaki PC:
Procesor: Intel® Celeron® CPU N2840 @ 2.16 GHz 2.16 GHz
Ram: 4,00 GB  (dostępne 3,89 GB)
System: 64 bit, procesor 64 bit
Karta graficzna: Intel® HD Graphics 

Mam nadzieje że pomożecie. Z góry dziękuję :)

WWO

Opublikowano

Standardowe pytanie:
Wszystkie sterowniki aktualne?

Jak zacznie Ci się komputer znowu zacinać, to w menedżerze zadań sprawdź co najbardziej zjada komputer. Może to jakiś syfiasty program?

Opublikowano

Może i nowy a sie kurzy. No ale skoro sie nie grzeje to mało prawdopodobne że to to... Może defragmentuj?

"Humans don't deserve to live."

Opublikowano

Jest pełno programów od lenovo, stery aktualne :D Jak wchodzilem w menedzer zadan to wydajnosc CPU potrafilo dojsc do 99% i sie swiecila na czerwono,pobralem programy takie jak java,adobe itp, cpu spadlo,ale lapek  dalej muli,ale nie wiem czy to ma cos do tego. A i bym zapomnial,Windows 8 jest wgrany :D

WWO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...