Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Orginalny tryb serwera minecraft.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, proszę was o pomoc pomożecie mi wymyślić jakiś fajny, orginalny, autorski tryb na serwer minecraft?

Podawajcie propozycje ja potem wszystko pozbieram i połączę w jakiś fajowy tryb i stworze serwer z autorskimi pluginami i skryptami :)

Zapraszam do pomocy :)

P.S Proszę o dokładne opisywanie swojego pomysłu!

Opublikowano

Mi chodzi o takie tryby których jeszcze nie ma ;)

No raczej nie ma tylko gry które są, takie jak SkyWars czy BlitzSG są ogólnie nazywane MiniGamesami. A sam tryb MiniGames to powinny być gry które nazywają się PartyGames (gry takie które gra się krótko np. SlapFight)

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano
jakiś fajny, orginalny, autorski tryb

Dla mnie to zazwyczaj oznacza że to Ja myślę i robię ale trudno

Czego nie ma?

Dziś znajdziesz sporo trybów, sporo typów serwerów więc ciężko cokolwiek wymyślić.

Ale mam dla Ciebie kilka propozycji

Medieval Nehter serwer RPG rozgrywany w Netherze drop z kwarcu, wioski miasteczka bossy.

Medieval Real Live są serwery real live ale wszystkie opierają się na 21wieku żaden na średniowieczu

Magiczne walki, tryb PvP każdy gracz ma grupę czarodzieja i walką na magię z różdżek mieczy łuków

TEMAT

Opublikowano

Średniowieczne miasto, zbuduj wielki zamek gdzie będzie to wszystko co było naprawdę [kupcy, handlarze bronią, kowal, piekarz, rzeźnik], można będzie wynająć sobie robotnika [takie murzyna (nie jestem rasistą)], który pomagałby Ci się bić, oraz zrobić na ten serwer autorskie gildie, które będzie bardzo ciężko zrobić [Na forum zrobić podanie o gildie i musi być od razu ok. 10 chętnych]. Chcesz więcej pomysłów na taki serwer co pisałem? Napisz na PW.

P.S: Pisze się orYginalny. Prawie każdy robi w tym błąd ;p.

NightStrike.ench.pl

http://www.mclista.pl/17502

Opublikowano

Nether Hardcore-cała akcja rozgrywa sie TYLKO w Netherze, każdy dostaje minimum itów potrzebnych do przeżycia (np. 5 dirta, sadzonka dębu i najgorsza zbrojka). Dodaj do tego różny drop z kwarcu (np. 50% na sam kwarc, 30% na kobel, 10% na żelazo, 5% na szmaragdy, 1% na diax) oraz GILDIE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...