Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dobra Reklama Serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdzie mogę dobrze zareklamować swój serwer teamspeak3? :) Aktualnie mam 35 slotów, dziennie siedzi na nim max.15 osob :) Proszę również zobaczyć co w nim zmienic:) 

Pozdrawiam.,

"One Shot One Kill No Hax Just Skill" - Filip "Neo" Kubski

Opublikowano

Ty musisz sobie ustalić, co chcesz, liczy się oryginalność i pomysłowość. Nie patrz na zdanie innych osób bo to ma być Twój projekt. Sposobów na reklamę jest milion, wystarczy ruszyć głową :)

Opublikowano

Np. możesz napisać bota który spamuje ludziom na ts3 reklamy w tydz. da się wysłać do 10tys ludzi

Ejże, ejże nie uważasz że to trochę nieuczciwa zagrywka? tym sposobem przyswoisz sobie jak i serwerowi wrogów, nie reklamuj się na innych serwerach. Rusz głową zapraszaj znajomych na pewno coś ludzi przyjdzie! powiem tak uczciwie zdobyci ludzie lepiej działają na samopoczucie niż tacy na pół buchnięci z innych serwerów.

Opublikowano

jak będzie miał odpowiednią licke i zabezpieczenia to nic mu nie zrobią. Klient jest klient xD A że nieuczciwa to się zgodzę ja tylko sposób podałem xD

Opublikowano

jak będzie miał odpowiednią licke i zabezpieczenia to nic mu nie zrobią. Klient jest klient xD A że nieuczciwa to się zgodzę ja tylko sposób podałem xD

Zabezpieczenia pfff. Jak masz kasę to i zabezpieczenia nie są problemem. :D

Opublikowano

Każde zabezpieczenie jest do złamania, był już jeden serwer który chwalił się stabilnością rynkową i upadł, mowa tu o sławnym ts.on***

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...