Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy cs go będzie tańszy

dadek1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem że pewnie dużo pytań było ale jest to dla mnie ważne. Napewno gracze cs go bardzo się nim interesują i z pewnością będą wiedzie. Moje pytanie jest takie. Czy wiadomo kiedy Cs Go będzie tańszy ? bo nwm czy kupywać za 35-40 z allegro czy kupic na Streamie?

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Poczekaj do wakacji :) Wtedy nie tylko złapiesz csgo za 3 euro ale inne gry :P Na allegro się nie oplaca bardziej jakaś fabrykakluczy czy coś w ten deseń :)

86226145013474567463.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o steam'a to jeżeli teraz w święta nie dadzą przeceny (a pewnie nie dadzą bo ostatnio była) to dopiero na summer sale można liczyć na przecenę.

Opublikowano

Codziennie te same pytania. Tak ciężko przwinąć 1/2 strony do tyłu ?

Szukanie nie boli, a nawet znajdujesz szybciej odp niż masz czekać aż ktoś odpisze, ale wiem każdy wszystko by chciał podane mieć na tacy.

Nie odbiegając od tematu, to najbliższa promocja zapewne będzie w Wakacje jak i na inne gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...