Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NA czy EU? Początek

Beryfes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wraz z koleżanką myślimy o rozpoczęciu przygody w Aion'a. Dużo naczytałem się, że Amerykański serwer jest o wiele lepszy, ze względu chociaż na brak tak rażącego item shopu, że nie ma też Gold Packów, jednak obawiam się co do pingów.

Chcę doradzić się gdzie są lepsze warunki do gry.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Nie wiem jaka panuje atmosfera na amerykańskim, ale na eu i polskim barosie gra się bardzo przyjemnie, sam zacząłem parę dni temu i gra mnie wciągnęła bardzo :) Pvp już na 20lvlu jest ciekawe, nie widzę żebym od kogoś odstawał.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Na pewno będzie Ci się lepiej grało z naszymi rodakami na EU (Barus). Pamiętaj że to nie jest Metin2 i ludzie są tutaj bardzo pomocni.

Co do gold packów.. nie jest w sumie tak ciężko na nie zarobić.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Na Barusie u Elyosów cena goldpacków  wynosi 70kk+, wg mnie dla początkującego gracza jest to naprawdę duża kwota.

Opublikowano

Ale Gold Pack na początek nie jest taki konieczny 2 postacie wyciągnełem na 65 full set AC z czasem samo sie nazbiera kasy, itemów do sprzedaży. Ja akurat nie narzekałem :)

Opublikowano

Teraz AC bardzo łatwo i szybko idzie nafarmić z box'ow które znajdują się w instancjach + farma + questy :D  2 dni 400 AC na 1 postać (pod warunkiem iż wie się, jak i gdzie)

signjpg_swwrens.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...